X

Αίσιο τέλος στην ομηρεία σε τράπεζα στο Παρίσι

Ο ένοπλος που κρατούσε ομήρους τέσσερις ανθρώπους σε υποκατάστημα τράπεζας στο Παρίσι, παραδόθηκε στις αρχές, αφού πρώτα απελευθέρωσε τους υπαλλήλους της τράπεζας.

Ant1news



Αίσιο τέλος είχε το βράδυ της Παρασκευής η κατάσταση ομηρείας τεσσάρων ανθρώπων σε υποκατάστημα τράπεζας στο Παρίσι. Ο ένοπλος άνδρας που εισέβαλε νωρίτερα στην τράπεζα, παραδόθηκε στις αρχές αφού άφησε ελεύθερους - σε δόσεις - τους τέσσερις ομήρους που κρατούσε, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο ένοπλος παραδόθηκε έπειτα από διαπραγματεύσεις που είχε με αστυνομικούς και εξήλθε από το κτίριο με τα χέρια ψηλά, διπλωμένα πίσω από το κεφάλι του και συνελήφθη αμέσως, ανέφερε ο διευθυντής της δικαστικής αστυνομίας, Κριστιάν Φλασκ.

Ο ένοπλος εισήλθε στο υποκατάστημα της Credit Industriel et Commercial (CIC) λίγο πριν της έξι το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) και πήρε ομήρους τους τέσσερις υπάλληλους, που βρίσκονται εκείνη την ώρα στην τράπεζα. Πρόκειται για τρεις γυναίκες και έναν άνδρα.

Πρώτα απελευθέρωσε τις δύο από τις γυναίκες και περίπου μιάμιση ώρα αργότερα άφησε ελεύθερο και τον άνδρα. Στο τέλος πείστηκε να απελευθερώσει και την τέταρτη γυναίκα και παραδόθηκε στις αρχές. Όλοι οι υπάλληλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Όπως δήλωσε ο Κριστιάν Φλασκ, ο δράστης είναι γνωστός στις αρχές και στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας. Σημειώνεται ότι κρατούσε ένα περίστροφο και ένα δακρυγόνο και φαίνεται να ζητούσε να του παραχωρήσουν οι αρχές ένα κατάλυμα για τον ίδιο και για τον γιο του.