X

Η Μολδαβή χορεύτρια ήταν ερωμένη του καπετάνιου

Ο καπετάνιος που έριξε στα βράχια το κρουαζιερόπλοιο Costa Concordia είχε την ερωμένη του στη γέφυρα την ώρα της τραγωδίας, όπως αποκαλύπτει η ίδια η Μολδαβή χορεύτρια.

Ant1news

Νέες αποκαλύψεις για το ναυάγιο του κρουαζιερόπλοιου Costa Concordia βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με την κατάθεση της Μολδαβής χορεύτριας Ντομνίκα Τσεμορτάν.

Η νεαρή Μολδαβή, η οποία βρισκόταν στη γέφυρα του πλοίου την ώρα που το Costa Concordia προσέκρουσε σε ύφαλο κοντά στο νησί Τζίλιο της Ιταλίας, παραδέχθηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον καπετάνιο Φραντσέσκο Σκετίνο.
Στην κατάθεση της, η καλλίγραμμη χορεύτρια είπε ότι δείπνησε με τον καπετάνιο εκείνο το βράδυ και στη συνέχεια την προσκάλεσε να ανέβει στη γέφυρα μαζί του… για να θαυμάσει τη θέα.

Η ομολογία της έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στην πολύκροτη δίκη, καθώς στην αρχική της κατάθεση η Μολδαβή καλλονή είχε αρνηθεί πως ήταν ερωμένη του καπετάνιου, τον οποίο μάλιστα είχε χαρακτηρίσει «ήρωα» που προσπάθησε να σώσει τους επιβάτες.

«Σήμερα πέθανα για δεύτερη φορά», δήλωσε στους δημοσιογράφους η Ντομνίκα Τσεμορτάν. «Η πρώτη ήταν τη νύχτα του δυστυχήματος και η δεύτερη σήμερα που αποκαλύφθηκε ένα μυστικό της προσωπικής μου ζωής», πρόσθεσε.

Ο Φραντσέσκο Σκετίνο αντιμετωπίζει ποινή πολυετούς κάθειρξης για το ναυάγιο του κρουαζιερόπλοιου, που προκάλεσε το θάνατο 32 ανθρώπων. Στο Costa Concordia επέβαιναν περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι όταν αυτό προσέκρουσε σε ύφαλο στα ανοικτά της Τοσκάνης το βράδυ της 13ης Ιανουαρίου 2012.