X

Νέες διαστάσεις στο ερωτικό σκάνδαλο με τον Ολάντ

Πολιτικό σεισμό έχουν προκαλέσει στη Γαλλία οι αποκαλύψεις για το ερωτικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

Ant1news

Το ερωτικό σκάνδαλο, με πρωταγωνιστή τον Φρανσουά Ολάντ, που έχει ξεσηκώσει «θύελλα» εντός κι εκτός Γαλλίας,  παίρνει νέες διαστάσεις μετά και την είσοδο της πρώην κυρίας Ολάντ στο… κάδρο!

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό "Le Point", η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, ήταν εκείνη που σύστησε τον Γάλλο πρόεδρο στην εκρηκτική Ζουλί Γκαγέ , το 2007. Μάλιστα σε βίντεο από την προεκλογική εκστρατεία των Γάλλων σοσιαλιστών, εμφανίζεται η γαλλίδα ηθοποιός να παρακολουθεί εκστασιασμένη την ομιλία της Σεγκολέν Ρουαγιάλ στο Μονπελιέ.



Μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου πάντως, η πρώην σύντροφός του -και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του-, Σεγκολέν Ρουαγιάλ, αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες....

Σάλο προκάλεσε και η δεύτερη αποκάλυψη του ίδιου περιοδικού, που υποστήριξε ότι το διαμέρισμα στο οποίο συναντιόταν το ζευγάρι ανήκει σε κάποιον που συνδέεται με τη Μαφία της Κορσικής. 

Αποκαλύψεις «φωτιά» βλέπουν το φως της δημοσιότητας και  για την Γκαγιέ, καθώς ο Γάλλος πρόεδρος δεν είναι ο μόνος διάσημος με τον οποίο διατηρεί δεσμό η εκρηκτική ηθοποιός, η οποία σύμφωνα με την "Le Parisien" είναι και ερωμένη του Γάλλου μεγιστάνα, Φρανσουά Ανρί Πινό!

Η νέα «θύελλα» έρχεται σε μια στιγμή δύσκολη για τον Γάλλο πρόεδρο, ο οποίος προσπαθεί να ανακάμψει από την πτώση της δημοτικότητάς του. Μάλιστα η συνέντευξη Τύπου, που είναι προγραμματισμένη για αύριο, με θέμα την ανάπτυξη και τις επενδύσεις, αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων σχετικά με το ερωτικό σκάνδαλο.

Ο ίδιος ο Ολάντ πάντως μέχρι τώρα δεν έχει διαψεύσει το δημοσίευμα, κάνει ωστόσο λόγο για παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί δικαστικά.

Με χάπια αντιμετωπίζει το σκάνδαλο η Βαλερί Τριερβελέρ

"Λύγισαν" τη Βαλερί Τριερβελέρ οι αποκαλύψεις για την ερωτική σχέση του συντρόφου της και προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, με την Ζουλί Γκαγιέ, η οποία «συνδέεται» και με την πρώην σύζυγο του Ολάντ, Σεγκολέν Ρουαγιάλ.

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας, εξακολουθεί να νοσηλεύεται από την Παρασκευή, αντιμετωπίζοντας με χάπια τον νευρικό κλονισμό που υπέστη μετά την ταπείνωση από τις ερωτικές αταξίες του συντρόφου της. Φαίνεται όμως διατεθειμένη μέχρι και να συγχωρήσει τον Γάλλο πρόεδρο για την… ατασθαλία του, σύμφωνα με σκανδαλοθηρικό περιοδικό, που επικαλείται το κοντινό της περιβάλλον.

Πάντως ο Γάλλος πρόεδρος δεν έχει πάει στο νοσοκομείο για να επισκεφθεί την –επίσημη- σύντροφό του, αλλά αρκέστηκε σε ένα τηλεφώνημα για να μάθει την κατάστασή της.