X

Φοβάται πως ο Ολάντ «θα την πετάξει στο δρόμο»

Χωρίς την Βαλερί Τριερβελέρ ταξίδεψε στην Ολλανδία ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος φέρεται να έχει αποφασίσει για το ποια γυναίκα θέλει να έχει στο πλευρό του.

Ant1news

Μόνος ταξίδεψε στην Ολλανδία ο γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, αφήνοντας πίσω του τις συντρόφους… πρώην και νυν, μέχρι να ανακοινώσει επίσημα ποια θα έχει τον άτυπο τίτλο της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας.

Η μέχρι πρότινος «επίσημη» σύντροφος του Ολάντ, η 48χρονη Βαλερί Τριερβελέρ, βγήκε από το νοσοκομείο μετά τον νευρικό κλονισμό που υπέστη, μαθαίνοντας τις αποκαλύψεις για τη νέα ερωμένη, Ζουλί Γκαγιέ.

Ωστόσο, κατόπιν «σχετικής οδηγίας» που έλαβε από τον Φρανσουά Ολάντ, δεν επέστρεψε στο Μέγαρο των Ηλυσίων. Αντίθετα, μετέβη προσωρινά στην εξοχική κατοικία του προέδρου, την περίφημη «La Lanterne» κοντά στις Βερσαλλίες.

«Τι να σκεφτόταν άραγε η Βαλερί Τριερβελέρ περνώντας την είσοδο;» σχολιάζουν χρήστες των social media, αναφερόμενοι στα κέρατα των δύο ελαφιών που δεσπόζουν στην πύλη.

Η ίδια, πάντως, φέρεται να εξέφρασε σε άτομα του περιβάλλοντός της τους φόβους της πως ο Πρόεδρος Ολάντ θα την «πετάξει» στο δρόμο, θεωρώντας ότι έχει λάβει ήδη την απόφαση να βάλει στο Μέγαρο των Ηλυσίων την 41χρονη ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.