X

Η... γυμνή αλήθεια της Julie Gayet

Τη γυμνή αλήθεια της Julie Gayet ή μάλλον τη γυμνή Gayet φιλοξενεί στο εξώφυλλό του το περιοδικό Interviú αυτή την εβδομάδα…

Ant1news

 

Μπορεί η επίμαχη φωτογραφία να χρονολογείται από το 1998, όταν η πέτρα του σκανδάλου που ξέσπασε στη γαλλική προεδρία ήταν ακόμα 26 ετών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ίδια έχει χάσει κάτι από τη γοητεία και το σεξαπίλ της!

Άλλωστε, από τότε που ανακαλύφθηκε η μυστική ερωτική σχέση με τον σοσιαλιστή Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, πολλές προκλητικές φωτογραφίες της Gayet έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αποδεικνύουν ότι και στα 26 και στα 36 και στα 42 η ίδια παραμένει φλογερή!

Και το ίδιο το περιοδικό, που είδε τις πωλήσεις του να εκτοξεύονται στα ύψη, τονίζει ότι αν και έχουν περάσει 15 χρόνια, το βλέμμα, το χαμόγελο και η σιλουέτα της Julie Gayet είναι ακόμα ίδια.

Είτε στο κόκκινο χαλί στις Κάννες, είτε σε προσωπικές της στιγμές, η Gayet ξέρει πάντα να προκαλεί και να προσελκύει τα βλέμματα. Μετά από αυτές τις φωτογραφίες, ποιος θα μπορούσε να δώσει άδικο στον γάλλο πρόεδρο;

Ο θόρυβος γύρω από το ερωτικό σκάνδαλο του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ δεν λέει να κοπάσει. Τι λέει η Μπερναντέτ Σιράκ για την Βαλερί Τριερβελέρ; Διαβάστε εδώ!