X

Αποκαλυπτική εξομολόγηση της Τριερβελέρ μετά τον χωρισμό με τον Ολάντ

Στο περιοδικό όπου εργάζεται εδώ και δεκαετίες άνοιξε την καρδιά της η Βαλερί Τριερβελέρ και μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Φρανσουά Ολάντ.

Ant1news

Έχοντας μόλις επιστρέψει από το ταξίδι της στην Ινδία, όπου βρέθηκε για φιλανθρωπικό έργο, η Βαλερί Τριερβελέρ αποκάλυψε στο Paris Match ποια ήταν η αντίδρασή της όταν έμαθε ότι ο αγαπημένος της την απατά με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.

Το περιοδικό θα κυκλοφορήσει αυτή την εβδομάδα με εξώφυλλο την πρώην πια πρώτη κυρία της Γαλλίας και τίτλο «Όταν το έμαθα, νόμιζα ότι έπεσα από ουρανοξύστη».

Η Βαλερί Τριερβελέρ μίλησε για πρώτη φορά για το χωρισμό της με τον Γάλλο πρόεδρο και ξεκαθάρισε  ότι δεν είναι «στα μαχαίρια» με τον Ολάντ, αφού μιλούν στο τηλέφωνο, όπως είπε, ενώ  σύμφωνα με το i-tele, δηλώνει ότι «αν ο Φρανσουά Ολάντ δεν ήταν πρόεδρος, ίσως ήμασταν ακόμη μαζί»….

Σάλος για τις βόλτες με την τζάγκουαρ στην Ινδία 

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στη Γαλλία η επιλογή της Βαλερί Τριερβελέρ να κυκλοφορεί στις παραγκουπόλεις της Ινδίας με μία Τζάγκουαρ.

Δίνουν και παίρνουν τα αρνητικά σχόλια για τις βόλτες της γαλλίδας δημοσιογράφου με το πανάκριβο αυτοκίνητο σε μια χώρα που η πλειοψηφία των πολιτών υποσιτίζεται.

Θετικά το είδε μόνο η εταιρεία των πολυτελών αυτοκινήτων, που «τιτίβισε» «Κα Τριερβελέρ, η Jaguar είναι χαρούμενη που βοήθησε στη χαλάρωσή σας μέσα στην XJ» .