X

Πρωταγωνίστρια σε βίντεο κλιπ η Ζουλί Γκαγιέ

Σαρώνει στο youtube βίντεο κλιπ με πρωταγωνίστρια την Ζουλί Γκαγιέ, η οποία ψάχνει να βρει τον έρωτά της!

Ant1news

Waiting for you "τραγουδά" η Ζουλί Γκαγιέ, η οποία είναι η πρωταγωνίστρια στο βίντεο κλιπ του συγκεκριμένου τραγουδιού των Minor alps.

Στο βίντεο, το οποίο "σαρώνει" στο youtube, η αγαπημένη του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, του οποίου κι άλλα άπλυτα έχουν βγει στη φόρα,  αναζητεί τον έρωτα και τελικά τον βρίσκει σε ένα... πλύντήριο ρούχων.

Η Ζουλί Γκαγιέ εμφανίζεται χαμογελαστή άλλοτε να περιπλανιέται στους δρόμους του Παρισιού, κι άλλοτε να χαλαρώνει στον καναπέ της, ενώ και ο συμπρωταγωνιστής της, Φιλίπ Ρεμπό εμφανίζεται μοναχικός σε εμβόλιμα πλανα, ώπου στο τέλος του βίντεο οι δυο τους συναντιούνται μέσα σε ένα πλυντήριο ρούχων.

Το βίντεο έχει πάνω από 100.000 χτυπήματα μέσα σε μόλις δύο ημέρες, ενώ δεν λείπουν και τα ειρωνικά σχόλια από τους χρήστες του youtube, όπως "σε περιμένω Φρανσουά", ή "εγώ είμαι η ερωμένη του προέδρου".

Οι δε γαλλικές εφημερίδες αναφέρουν ότι όλο αυτό θυμίζει λίγο και την εποχή προεδρίας του Νικολά Σαρκοζί, όταν η Κάρλα Μπρούνι λίγο μετά τον γάμο τους, παρουσίαζε τον νέο της δίσκο....