X

Ερωτευμένη με τον Τόνι Μπλερ ήταν η πρώην σύζυγος του Μέρντοχ;

Αποκαλύψεις για το φημολογούμενο ειδύλλιο μεταξύ της Γουέντι Ντενγκ και του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ.

Ant1news

Ξεπερνούν τις 300 σελίδες τα e-mails που αντάλλαζαν ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, και η τότε σύζυγος του μεγιστάνα των MME Ρούπερτ Μέρντοχ, όπως αποκαλύπτει η σκανδαλοθηρική εφημερίδα Daily Mail.

Τον ασκό του Αιόλου άνοιξε αρχικά το περιοδικό Vanity Fair, που έφερε στο φως ένα σημείωμα της Γουέντι Ντενγκ, στο οποίο… έσταζε μέλι για τον Τόνι Μπλερ. «Μου λείπει τόσο πολύ ο Τόνι… Είναι τόσο γοητευτικός και τα ρούχα του πανέμορφα. Έχει τόσο ωραίο σώμα, έχει υπέροχα πόδια και κ***. Είναι ψηλόλιγνος και έχει υπέροχο δέρμα. Λατρεύω τα διαπεραστικά μπλε μάτια του και το αίσθημα κυριαρχίας που βγάζει πάνω στη σκηνή…», έγραφε η κινεζικής καταγωγής Γουέντι.

44 ετών σήμερα, η Γουέντι Ντενγκ παντρεύτηκε τον μεγιστάνα των μήντια, Ρούπερτ Μέρντοχ το 1999. Είχε 38 χρόνια διαφορά με τον πολυεκατομμυριούχο σύζυγό της, με τον οποίο απέκτησε δύο κόρες: την Γκρέις και την Χλόη.

Ένα από τα e-mails που αντάλλαζε με τον Τόνι Μπλερ φέρεται να υπέπεσε στην αντίληψη του Ρούπερτ Μέρντοχ και να τον οδήγησε στην απόφαση να πάρει διαζύγιο. Μετά από 14 χρόνια γάμου ο Μέρντοχ χώρισε την Γουέντι Ντενγκ το 2003.

Όπως γράφει η εφημερίδα Daily Mail, στενός φίλος του Τόνι Μπλερ υποστήριξε πως δεν ήταν παράξενο πως η Γουέντι Ντενγκ αντάλλαζε τόσα e-mails με τη Ντενγκ, καθώς είχε βαφτίσει μία από τις κόρες της.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη τοποθέτηση από κάποιον εκ των πρωταγωνιστών του φημολογούμενου ερωτικού τριγώνου.