X

Φοβάται για την ζωή της η Ριμπολόβλεβα

Δεν αποκάλυψε στις αρχές της Κύπρου το μέρος όπου διαμένει η Έλενα Ριμπολόβλεβα. Βρίσκεται σε πόλεμο με των πρώην σύζυγό της για την τεράστια περιουσία τους.

Ant1news

Ελεύθερη αφέθηκε τελικά η πρώην σύζυγος του Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, Έλενα, μετά την σύλληψή της στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, από την αστυνομία της Κύπρου.

Η 47χρονη Έλενα κατηγορείται για κλοπή ενός σπάνιου διαμαντιού αξίας 50 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο ανήκει στο Κυπριακό Διεθνές εμπίστευμα Domus Trust, και διασφαλίζει την περιουσία των θυγατέρων του ζεύγους Ριμπολόβλεφ (Κάτια και Άννα).

Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ υπήρξε μεγαλομέτοχος της Τράπεζας Κύπρου και πρόσφατα αγόρασε το Σκορπιό της οικογένειας Ωνάση. 

Η 45χρονη Έλενα αφού ανακρίθηκε παρουσία των τεσσάρων δικηγόρων της, δεν κρατήθηκε στα κελιά της αστυνομικής διεύθυνσης αλλά αφέθηκε ελεύθερη αρνούμενη να αποκαλύψει τη διεύθυνση στην οποία θα διαμένει.

Η Έλενα φοβάται για τη ζωή της και για αυτό δεν αποκάλυψε τον τόπο διαμονής της. Η Ριμπολόβλεβα ισχυρίστηκε ότι ενδεχομένως η πληροφορία να διέρρεε στον πρώην σύζυγο της με τον οποίο από το 2008 βρίσκονται σε ένα μόνιμο πόλεμο για τη τεράστια περιουσία που απέκτησαν το διάστημα που ζούσαν μαζί.