X

Ο έρωτας νίκησε τα οδοφράγματα

Οι εικόνες από μάχες μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών έκαναν τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ημέρες, προκαλώντας ανατριχίλα με την αγριότητά τους.

Ant1news

Όμως σε όλους τους κανόνες υπάρχει μία εξαίρεση, κι έτσι υπήρξε και μία φωτογραφία, που αντί για βιαιότητες αποτύπωνε έναν μεγάλο έρωτα και «ζέστανε» πολλές καρδιές.

 Στην Πλατεία Ανεξαρτησίας του Κιέβου, που «πνίγηκε» στο αίμα, γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας, ανάμεσα σε ένα φαινομενικά αταίριαστο ζευγάρι, αφού πρωταγωνιστές είναι ένας αστυνομικός και μία διαδηλώτρια.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με την Daily Mail, από ένα sms που έλαβε η νεαρή διαδηλώτρια στο κινητό της, το οποίο έγραφε «θέλω να σε παντρευτώ». Αποστολέας ήταν ο αστυνομικός, ο οποίος χτυπήθηκε από τα βέλη του έρωτα, βλέποντας την νεαρή να μάχεται με θάρρος στα οδοφράγματα της πλατείας Ανεξαρτησίας.

Ο αστυνομικός όμως δεν έμεινε μόνο στο γραπτό μήνυμα. Κίνησε γη και ουρανό, έψαξε και βρήκε την γενναία διαδηλώτρια, της εξέφρασε τον έρωτά του και κοιτώντας την στα μάτια της ζήτησε να γίνει γυναίκα του…. Τα αισθήματα φάνηκε ότι ήταν αμοιβαία κι έτσι οι δυο τους συμφώνησαν να περάσουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί.

Αυτή, δεν ήταν η μόνη ιστορία αγάπης που εκτυλίχθηκε στο ματωμένο Κίεβο, είναι όμως η μοναδική που ξέρουμε μέχρι τώρα, που έχει σαν πρωταγωνιστές δύο "αντιπάλους".