X

Η Ζουλί Γκαγιέ σε προεκλογικό σποτ πρώην ερωμένης του Ολάντ;

Πρώην ερωμένη του Ολάντ θέλουν την υποψήφια των σοσιαλιστών για τη δημαρχία του Παρισιού Αν Ινταλγκό τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά.

Ant1news

Στο προεκλογικό σποτ της υποψήφιας των σοσιαλιστών για τη δημαρχία του Παρισιού Αν Ινταλγκό εμφανίζεται η Ζουλί Γκαγιέ. 

Ωστόσο, το θέμα αυτό έχει φουντώσει τα κουτσομπολιά αφού φήμες θέλουν την Ινταλγκό πρώην ερωμένη του Φρανσουά Ολάντ, την περίοδο που ήταν ζευγάρι με την Σεγκολέν Ρουαγιάλ. 

Σύμφωνα με σκανδαλοθηρικά περιοδικά, όταν η Σεγκολέν Ρουαγιάλ γεννούσε το τέταρτο παιδί τους, η Αν Ινταλγκό γεννούσε και αυτή ένα κοριτσάκι, με ανεπιβεβαίωτα, πάντα, δημοσιεύματα να γράφουν ότι και αυτό είναι παιδί του Ολάντ. Σήμερα το κορίτσι αυτό είναι 18 χρονών και ονομάζεται Έλσα.

Η Γκαγιέ συμμετέχει στο σποτ λέγοντας: «Μ' αρέσει η δέσμευση της Αν Ινταλγκό για το Παρίσι. Είναι ολοκληρωτική».

Στο βίντεο εμφανίζονται ακόμα ο πρώην πρωθυπουργός της Γαλλίας, Λιονέλ Ζοσπέν, ο διεθνούς φήμης Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς αλλά και ο Πιερ Μπερζέ, ο τωρινός ιδιοκτήτης του οίκου μόδας Ιβ Σαιντ Λορέν.

Μέλος του Σοσιαλιστικού κόμματος απο το 1994, η Ιλνταγκό θεωρείται φαβορί και σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση για την εφημερίδα Le Parisien θα επικρατήσει με 53% έναντι 47% της δεξιάς αντιπάλου της, Ναταλί Κουσκο-μοριζέ.

Σύννεφα στη σχέση Ολάντ-Γκαγιέ

Νέες φωτιές ανάβει το Closer, το περιοδικό που έφερε στο φως την κρυφή σχέση του Φρανσουά Ολάντ με την Ζουλί Γκαγιέ, που είχε σαν αποτέλεσμα το "διαζύγιο" του Γάλλου προέδρου με την Βαλερί Τριερβελέρ. Αυτή τη φορά το γαλλικό περιοδικό κάνει λόγο για σύννεφα στο ειδύλλιο του Ολάντ με την νεαρή ηθοποιό, καθώς όπως σημειώνει, μετά τον χωρισμό του με την Τριερβελέρ, αντί να "πυκνώνουν" οι συναντήσεις του με την Γκαγιέ, αντίθετα 'αραίωσαν".