X

Μπερλουσκόνι: Οικογενειακό συμβούλιο ενόψει ευρωεκλογών

Σε στενό οικογενειακό κύκλο θα πάρει ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι τις τελικές αποφάσεις του σχετικά με τις Ευρωεκλογές.

Ant1news


Αν ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δεν είναι παρών, με κάποιο τρόπο, στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του, στις Ευρωεκλογές του Μαΐου, η  Φόρτσα Ιτάλια κινδυνεύει να λάβει λιγότερο από το 20% των ψήφων. Μια αρνητική επίδοση που θα προκαλούσε, πιθανότατα, επιπλέον εντάσεις μεταξύ των «δελφίνων» που ελπίζουν να τον διαδεχθούν.

Αυτά λένε οι Ιταλοί δημοσκόποι και ο Μπερλουσκόνι συγκάλεσε οικογενειακό συμβούλιο, παρουσία και των στενών συνεργατών του, προκειμένου να αποφασίσει αν δίπλα στο σύμβολο του Φόρτσα Ιτάλια, θα εμφανίζεται και το όνομά του ή αν, ως εναλλακτική λύση, θα θέσει υποψηφιότητα κάποιο από τα παιδιά του.

Επικρατέστερη για να κατέβει στην πολιτικά αρένα ήταν η μεγαλύτερη κόρη του mister tv, Μαρίνα. Τις τελευταίες εβδομάδες, όμως, τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι φαβορί είναι, πλέον, είναι η 29χρονη Μπάρμπαρα, η θυγατέρα του Μπερλουσκόνι η οποία εργάζεται στην ποδοσφαιρική ομάδα της Μίλαν, και θα ήθελε να αρχίσει να αποκτά εμπειρία στον χώρο της πολιτικής, με μια θητεία στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο πρώην πρωθυπουργός επιχείρησε, πάντως, να διαψεύσει ότι τα παιδιά του ετοιμάζονται να αναλάβουν την ηγεσία του «Φόρτσα Ιτάλια». Όλα, όμως, τα σενάρια θεωρούνται πιθανά.