X

Τοπ μόντελ ανακρίνεται για τη δολοφονία Βρετανού επιχειρηματία

Συνελήφθη στη Σλοβακία και ερευνάται η εμπλοκή της στη δολοφονία του πρώην φίλου της πριν από λίγες ημέρες στην Κόστα ντελ Σολ της Ισπανίας.

Ant1news

Κατηγορούμενη για σχέδιο δολοφονίας του βρετανού πολυεκατομμυριούχου, Άντριου Μπους, είναι η Μάικα Κοκούτσοβα, μοντέλο από τη Σλοβακία.

Ο ιδιοκτήτης αλυσίδας καταστημάτων αγοράς χρυσού δολοφονήθηκε το Σάββατο σε τουριστικό θέρετρο της Κόστα ντελ Σολ και οι ισπανικές αρχές εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης σε βάρος της 24χρονης Κουκούτσοβα, η οποία ήταν η πρώην σύντροφός του.

Ο 48χρονος Άντριου Μπους πυροβολήθηκε δύο φορές, ενώ επέστρεφε στην έπαυλή του, κοντά στη Μαρμπέλα, μαζί με τη νέα του φιλενάδα, την 20χρονη ρωσίδα Μαρία Κοροτάεβα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Η Μάικα Μαρίτσα Κουκούτσοβα συνελήφθη το απόγευμα στη Σλοβακία, μετά από το ένταλμα σύλληψης που εξέδωσαν οι ισπανικές αρχές».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διάσημο τοπ μόντελ παραδόθηκε οικειοθελώς στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής Νόβα Μπόσατσα και εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να εκδοθεί στην Ισπανία.

Δείτε τις εικόνες της Σλοβάκας καλλονής στο αστυνομικό τμήμα: