X

Ντοκουμέντο βίας από το μακελειό της Οδησσού

Σοκάρουν οι πολύ σκληρές εικόνες βίας στο κτίριο της Οδησσού, όπου εκτυλίχθηκε το μακελειό την περασμένη Παρασκευή.

Ant1news

 

 

Αν σας σόκαρε η πληροφορία ότι δεκάδες άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί την Παρασκευή στο κτίριο που τυλίχθηκε στις φλόγες στην Οδησσό, τότε οι εικόνες που περιλαμβάνονται στο βίντεο ντοκουμέντο που ακολουθεί, πραγματικά θα σας αφήσει άφωνους.

Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου σχετικά με το μακελειό στην Οδησσό, όπου το βράδυ της Παρασκευής κάηκαν ζωντανοί τουλάχιστον 39 άνθρωποι, στην πλειοψηφία τους φιλορώσοι, είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικές.

Στο νέο βίντεο ντοκουμέντο απεικονίζονται Ουκρανοί εθνικιστές να χτυπούν με ρόπαλα και να πυροβολούν εγκλωβισμένους που πηδούν στο κενό προκειμένου να σωθούν από τις φλόγες και τις αναθυμιάσεις.



Οι άτυχοι πολίτες, πηδούσαν από τα παράθυρα και κατέληγαν στο έδαφος τραυματισμένοι, για να λάβουν τα τελειωτικά χτυπήματα από ομάδες εθνικιστών που τους περίμεναν με όπλα και ρόπαλα.



Σε άλλο βίντεο φαίνεται άνδρας που μοιάζει να ανήκει στις δυνάμεις ασφαλείας της Ουκρανίας να σηκώνει το περίστροφό του και να πυροβολεί πολλές φορές προς το φλεγόμενο κτήριο, το οποίο είχε γεμίσει με κόσμο που αναζητούσε καταφύγιο από τα επειαόδια που εκτυλίσσονταν στους δρόμους.