X

Έπνιξαν νήπιο γιατί «ενοχλούσε» τη διαδικτυακή συνομιλία τους

Η… «μητέρα» βύθισε το κεφάλι του νηπίου σε κουβά με νερό ακολουθώντας τις οδηγίες του εραστή της.

Ant1news



Δικαστήριο του Όσλο καταδίκασε σε οκτώ και εννέα χρόνια κάθειρξης, αντίστοιχα, μια Νορβηγίδα και το Βρετανό φίλο της για το θάνατο της μικρής κόρης της γυναίκας, την οποία θέλησαν να "τιμωρήσουν" γιατί τους ενοχλούσε ενώ συνομιλούσαν μέσω του Ίντερνετ.

Η Χουνάινα Τσόντρι, 21 μηνών, άφησε την τελευταία της πνοή όταν η μητέρα της, Γιασμίν, βύθισε το κεφάλι της μικρής σε κουβά με νερό ακολουθώντας τις οδηγίες που της έδινε από το Λονδίνο, μέσω της κάμερας του ηλεκτρονικού υπολογιστή του, ο εραστής της Άμας Όμερ Κουρέσι.

Το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους για ανθρωποκτονία από αμέλεια, θεωρώντας ότι δεν ήθελαν να σκοτώσουν το παιδί. Σημέιωσε, πάντως, ότι «για κάθε νοήμονα άνθρωπο, η βύθιση του κεφαλιού ενός παιδιού ενάμιση έτους σε έναν κουβά με νερό, στερείται λογικής».

Το ζευγάρι κρίθηκε, επίσης, ένοχο για βασανισμό του παιδιού. Επί 6 μήνες, και κατά διαστήματα, φίμωναν την Χουνάινα με κολλητική ταινία, την περιέλουζαν με παγωμένο νερό, την χαστούκιζαν και την ανάγκαζαν να κοιμάται στο πάτωμα, πάντα, για να την "πειθαρχήσουν".

Η Γιασμίν Τσόντρι συζητούσε τις σωματικές τιμωρίες με τον εραστή της ο οποίος παρακολούθησε ορισμένες από αυτές μέσω της κάμερας του ηλεκτρονικού υπολογιστή