X

«Λατίνος εραστής» ο Χουάν Κάρλος

«Πικάντικες» αποκαλύψεις μετά την παραίτηση του βασιλιά της Ισπανίας Χουάν Κάρλος

Ant1news


Ο Χουάν Κάρλος κοιμήθηκε με περισσότερες από 1.500 γυναίκες ενώ δεν είχε διστάσει να φλερτάρει, μέχρι παρεξηγήσεως, την πριγκίπισσα Νταϊάνα, κατά την διάρκεια των διακοπών της με τον Κάρολο και τους δυο γιους τους, το 1986, στο θερινό ανάκτορο του… ασυγκράτητου Μονάρχη  στην Μαγιόρκα.

Ο Ισπανός βασιλιάς δεν άφησε την 25χρονη, τότε Νταϊάνα σε «χλωρό κλαρί», όπως περιγράφει ο συγγραφέας Pilar Eyre στο βιβλίο που εξέδωσε πριν από δύο χρόνια για τον «επαγγελματία της αποπλάνησης» Χουάν Κάρλος.



Στην Ισπανία, πάντως, αποτελεί «κοινό μυστικό» η πλούσια εξωσυζυγική δράση του Χουάν Κάρλος. Το 2012 αποκαλύφθηκε, μάλιστα, ότι επί 35 χρόνια δεν είχε μοιραστεί το ίδιο κρεβάτι με τη βασίλισσα Σοφία, η οποία, σύμφωνα με τον Pilar Eyre, είχε πιάσει επ΄αυτοφώρω τον Χουάν Κάρλος με Ισπανίδα σταρ του σινεμά.

Ακόμη και στο ταξίδι του, στη Μποτσουάνα πριν από δυο χρόνια, ο Χουάν Κάρλος φαίνεται πως εκτός από ελέφαντες, είχε πάει να «κυνηγήσει» και γυναίκες. Στο σαφάρι τον συνόδευε η 46χρονη πριγκίπισσα Κορίνα Σάιν-Βίτγκενσταϊν, με την οποία φέρεται να διατηρούσε ερωτικό δεσμό πολλά χρόνια.

«Στην Ισπανία υπάρχουν δύο βασίλισσες», είχε γράψει η εφημερίδα La Stampa για το ταξίδι του βασιλιά στη Μποτσουάνα. Το δημοσίευμα αποκάλυπτε πως το παράνομο ζευγάρι γνωρίστηκε το 2006 σε  εκδήλωση προς τιμήν του Χουάν Κάρλος στην πόλη Ντίτζιγκεν, γενέτειρα της Κορίν.