X

Φάρατζ: «Όταν η Ελλάδα βγει από το ευρώ, θα κάνω εκεί φτηνές διακοπές»

Σε συνέδριο Τουρισμού στη Μάλτα «ξαναχτύπησε» ο Νάιτζελ Φάρατζ την Ελλάδα, αυτήν τη φορά προτείνοντας την έξοδό της από το ευρώ, για φτηνές διακοπές…

Ant1news

Ο αρχηγός του αντι-ευρωπαϊκού κόμματος, UKIP, Νάιτζελ Φάρατζ εμφανίζεται και πάλι με προκλητικές δηλώσεις που αφορούν την Ελλάδα.

Σε τουριστικό συνέδριο στη Μάλτα βρέθηκε ο μεγάλος νικητής της Βρετανίας στις Ευρωεκλογές, για να προτείνει την έξοδο της Ελλάδας, αλλά και άλλων χωρών από το ευρώ, ώστε να δημιουργηθεί ένα…τουριστικό επιχείρημα.

Αφού διατύπωσε, στην ομιλία του, τη γνωστή άποψή του για το ότι «πρέπει να σκοτώσουμε το τέρας της Ευρώπης» ο Φάρατζ είπε: «Μετά από τις ευρωεκλογές, ο κόσμος δεν πιστεύει πλέον ότι το κράτος της ΕΕ είναι αναπόφευκτο.

Θα έρθει ένα σημείο στο οποίο η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ, θα επαναφέρει τη δραχμή και θα γίνει μία υποτίμηση της τάξης του 70%-75% και τότε όλοι εσείς θα κάνετε χρυσές δουλειές, γιατί θα γίνει κορυφαίος τουριστικός προορισμός» .

Η «βολή» του πήγαινε στους τουριστικούς πράκτορες και έκλεισε με την προσωπική του… ευχαρίστηση ότι: «Τότε, θα κάνω κι εγώ εκεί θα κάνω διακοπές» είπε.

Οι προτάσεις του όμως δε στάθηκαν μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στη Μάλτα, για την οποία υποστήριξε ότι εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ευρωζώνης, θα μπορεί  «αναπτύξει καλύτερα τον χρηματοπιστωτικό της τομέα».