X

Τα νυχτοπερπατήματα του Νάιτζελ Φάρατζ στη Μάλτα

Πονοκέφαλο έχουν προκαλέσει στον Βρετανό πολιτικό οι φωτογραφίες από τη νυχτερινή έξοδό του με ξανθιά καλλονή, κατά την επίσκεψη του στη Μάλτα.

Ant1news

Η ώρα είναι 03.42 τα ξημερώματα, όταν ο ηγέτης του κόμματος UKIP, Νάιτζελ Φάρατζ, επιστρέφει στο ξενοδοχείο… Δεν είναι μόνος, αλλά έχει στο πλάι του μία ξανθιά κοπέλα.

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε η εφημερίδα Daily Mirror «καίνε» τον Φάρατζ, τα τηλέφωνα παίρνουν «φωτιά» και πίσω στη Βρετανία η σύζυγος του Φάρατζ μαθαίνει για τα νυχτοπερπατήματά του στη Μάλτα, όπου βρισκόταν για ένα συνέδριο με θέμα τον Τουρισμό.

Βρετανοί δημοσιογράφοι ψάχνουν την ταυτότητα της συνοδού και βρίσκουν πως πρόκειται για την Άντε Σοτέρι, επικεφαλής ταξιδιωτικού γραφείου.

Η γερμανίδα σύζυγος του Φάρατζ, Κίρστεν, διατηρεί την ψυχραιμία της και παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αρκείται σε ένα λακωνικό «Ουδέν σχόλιο».

Όσο, για τον ίδιο των ευρωσκεπτικιστή πολιτικό, υποστηρίζει πως δεν υπήρχε τίποτα μεμπτό στο στιγμιότυπο που απαθανάτισε παπαράτσι. Διευκρίνισε πως πρώτη φορά συναντούσε τη Άντε Σοτέρι και πως προσφέρθηκε να τη βοηθήσει, επειδή χρησιμοποιούσε πατερίτσα για να περπατήσει. «Δεν τη συνόδευσα μέχρι το δωμάτιό της, αλλά μέχρι το ασανσέρ», δήλωσε ο 50χρονος Νάιτζελ Φάρατζ.