X

Σκότωσε τη γυναίκα και τα παιδιά του και πήγε να δει Μουντιάλ

Πρωτοφανούς αγριότητας έγκλημα στην Ιταλία.

Ant1news


Ο 31χρονος Κάρλο Λίσι μαχαίρωσε θανάσιμα τα δυο του παιδιά ηλικίας οκτώ ετών και μόλις είκοσι μηνών, και την 38χρονη γυναίκα του και στη συνέχεια πήγε με φίλο του σε καφέ-μπαρ, στο Μιλάνο, για να παρακολουθήσει τον αγώνα Αγγλία- Ιταλία, τα μεσάνυχτα του περασμένου  Σαββάτου. 

Έστησε, μάλιστα, και εικονική ληστεία στο σπίτι του, παραβιάζοντας το χρηματοκιβώτιο, προκειμένου να ξεγελάσει τους καραμπινιέρους και τους εισαγγελείς. «‘Εσπασε», όμως, μετά από πολύωρες ανακρίσεις λέγοντας στους δικαστικούς, «θέλω  να με καταδικάσουν με τον αυστηρότερο δυνατό τρόπο», είπε στους δικαστικούς. 

Καθοριστικό αποδεικτικό στοιχείο σε βάρος του Λίσι, ήταν τα γεμάτα λεκέδες αίματος εσώρουχά του, που ξέχασε να αλλάξει μετα τη στυγερή δολοφονία.  

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία των ερευνών, ο 31χρονος μαχαίρωσε, πρώτα, τη σύζυγό του, η οποία σε κατάσταση σοκ τον ρωτούσε τι του συνέβαινε, «για ποιό λόγο την τιμωρούσε με αυτό τον τρόπο». Στην συνέχεια δολοφόνησε την πεντάχρονη κόρη του,  η οποία κοιμόταν στο δωμάτιό της, και τέλος αφαίρεσε με  δεκάδες μαχαιριές και τη ζωή  του γιού του, που κοιμόταν στο διπλό κρεβάτι του ζευγαριού και είχε γεννηθεί μόλις τον περασμένο Οκτώβριο. 

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως αιτία του δολοφονικού αμόκ του Κάρλο Λίσι φέρεται ότι ήταν η επιθυμία του να δημιουργήσει εξωσυζυγική σχέση με  συνάδελφό του, η οποία, όμως, δεν ανταποκρινόταν στις προτάσεις του.