X

Τον Αύγουστο επισημοποιούν την σχέση τους Ολάντ και Γκαγιέ

Εντός του Αυγούστου πρόκειται να επισημοποιηθεί η πολυσυζητημένη σχέση του Φρανσουά Ολάντ και της Ζουλί Γκαγιέ, σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο που κυκλοφορεί.

Ant1news



Πρόκειται για το βιβλίο του δημοσιογράφου και συγγραφέα Ιβ Αζερουάλ, με τον τίτλο «Κρατικά Πάθη», σύμφωνα με το οποίο είναι πιθανό να υπάρξει επισημοποίηση της σχέσης Ολάντ-Γκαγιέ τον Αύγουστο, όταν και το πρόγραμμα του Γάλλου προέδρου θα είναι πιο λιτό.

Ο Ιβ Αζερουάλ που είναι ο πλέον περιζήτητος προσκεκλημένος των πάνελ στις γαλλικές πολιτικές εκπομπές, αποκαλύπτει ότι με το τέλος των θερινών διακοπών ότι η Ζουλί Γκαγιέ περνάει στα Ηλύσια Πεδία ως πρώτη κυρία της Γαλλίας.

«Αντίθετα με αυτό που έχουν αφήσει να φανεί, ο Ολάντ και η Γκαγιέ είναι πάντα μαζί και η επισημοποίηση της ένωσής τους δεν θα αργήσει», σημειώνει μεταξύ άλλων και τονίζει ότι ο μοναδικός αστερίσκος είναι ο τίτλος που θα δοθεί στη Ζουλί Γκαγιέ, αν δηλαδή θα προτιμήσει τον τίτλο της επίσημης ερωμένης από εκείνο της επίσημης συντρόφου.

«Αν δεν θέλει να είναι πρώτη κυρία, δεν μπορεί να αρκεστεί στο να είναι απλώς μια ερωμένη, έχει παιδιά, έχει την φήμη της. Οπότε το συζητούν», αναφέρει ο Αζερουάλ.