X

Δίπλα στον περίφημο «Σιδερένιο Θρόνο» η βασίλισσα Ελισάβετ

Μπορεί να μην κάθισε στον «Σιδερένιο Θρόνο» της θρυλικής σειράς Game Of Thrones, δεν έχασε την ευκαιρία, όμως, να σταθεί δίπλα του.

Ant1news



Το κινηματογραφικό πλατό, όπου πραγματοποιείται μέρος των γυρισμάτων της διάσημης τηλεοπτικής σειράς Game Of Thrones επισκέφθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ μαζί με τον σύζυγό της, τον Δούκα του Εδιμβούργου, πρίγκιπα Φίλιππο, κατά την επίσκεψή της στο Μπέλφαστ, στο πλαίσιο της περιοδείας της στη Βόρεια Ιρλανδία.

Η βασίλισσα μαζί με τον Δούκα του Εδιμβούργου ξεναγήθηκε στα Titanic στούντιο, στα οποία γίνονται τα γυρίσματα που σχετίζονται - μεταξύ άλλων - με το Τείχος και το Γουίντερφελ και πήρε μία γεύση από το Γουέστερος.



Με αφορμή την τριήμερη επίσημη επίσκεψή της στη Βόρεια Ιρλανδία, συναντήθηκε με ηθοποιούς του Game Of Thrones, όπως οι Kit Harington (Τζον Σνόου), Sophie Turner (Σάνσα Σταρκ), Maisie Williams (Άρυα Σταρκ), καθώς και με μέλη της παραγωγής.

Η βασίλισσα Ελισάβετ στάθηκε μπροστά στον περίφημο «Σιδερένιο Θρόνο», για τον οποίο ξεκίνησε η μάχη των Επτά Βασιλείων, όμως τελικά δεν κάθισε επάνω του, ενώ είδε μερικά από τα σκηνικά και τα κοστούμια της σειράς.

Ωστόσο, η βασίλισσα έλαβε μια μικρογραφία του «Σιδερένιου Θρόνου» πριν από την αναχώρησή της.





Δείτε, όμως, πως θα φαινόταν η βασίλισσα Ελισάβετ αν καθόταν επάνω στον "Σιδερένιο Θρόνο" (photoshop):