X

Τολμηρός 14χρονος τράβηξε selfie με τη βασίλισσα Ελισάβετ!

Το αγόρι μπορεί να… καυχιέται πλέον ότι τράβηξε την πρώτη selfie φωτογραφία της βασίλισσας Ελισάβετ.

Ant1news



Η βασίλισσα Ελισάβετ μαζί με τον σύζυγό της, τον Δούκα του Εδιμβούργου, πρίγκιπα Φίλιππο επισκέφθηκαν την Τρίτη το Μπέλφαστ, στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής τους στη Βόρεια Ιρλανδία και ένας νεαρός δεν έχασε την ευκαιρία να τραβήξει μία… βασιλική selfie φωτογραφία.

Κατά την επίσκεψή της στο Μπέλφαστ, η βασίλισσα Ελισάβετ ξεναγήθηκε στα κινηματογραφικά πλατό της  διάσημης σειράς Game Of Thrones και περπάτησε στην ιστορική αγορά του Αγίου Γεωργίου, όπου ένας τολμηρός 14χρονος διακινδύνευσε να βγάλει μία selfie φωτογραφία με τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Το κλίμα ήταν χαλαρό κατά την επίσκεψή της και ο 14χρονος άδραξε την ευκαιρία για να φωτογραφηθεί μαζί της. Ο νεαρός μπροστά στα μάτια της βασιλικής φρουράς και των επισήμων που την συνόδευαν, πετάχτηκε μπροστά της και έβγαλε μία selfie φωτογραφία δίπλα στη βασίλισσα.

Η ομάδας ασφαλείας της βασίλισσας Ελισάβετ αιφνιδιάστηκε από την κίνηση του νεαρού, αλλά δεν ανησύχησε, δεδομένου του πανηγυρικού κλίματος που επικρατούσε στην αγορά, ωστόσο διαβεβαίωσε ότι είχε την κατάσταση υπό έλεγχο.