X

Η Πίπα μπροστά στην κάμερα

Η αδερφή της Δούκισσας του Κέμπριτζ παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της στο αμερικανικό δίκτυο NBC.

Ant1news

Παρά το γεγονός ότι η αδερφή της έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, η Πίπα Μίντλετον αποκαλύπτει πως η Δούκισσα του Κέμπριτζ δεν έχει γίνει απόμακρη και ότι εξακολουθούν να έχουν πολύ καλές σχέσεις.

Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, για λογαριασμό της εκπομπής Today του NBC, η 30χρονη Πίπα δήλωσε για την Κέιτ: «Προφανώς είναι πιο πιεσμένη και έχει λιγότερο ελεύθερο χρόνο. Ωστόσο, εξακολουθούμε να περνάμε μεγάλα διαστήματα μαζί και να κάνουμε αρκετά πράγματα ως δύο αγαπημένες αδελφές».

Ο δημοσιογράφος Ματ Λάουερ ταξίδεψε στο Λονδίνο για να πάρει συνέντευξη από την Πίπα Μίντλετον, η οποία έγινε διάσημη για… τα οπίσθιά της, στο γάμο της αδελφής της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Ερωτώμενη αν έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί με την αδελφή της Κέιτ για «γυναικεία κουβεντούλα», η Πίπα Μίντλετον ήταν κατηγορηματική: «Ναι, ναι… Έχουμε μία απόλυτα φυσιολογική αδελφική σχέση. Είμαστε πολύ κοντά η μία στην άλλη. Ανταλλάσσουμε απόψεις για πολλά πράγματα».

Πρόσφατα η Πίπα βρέθηκε στις ΗΠΑ για έναν ποδηλατικό γύρο, ο οποίος είχε σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικούς σκοπούς. «Είδα απίστευτες τοποθεσίες… Από τα βουνά και την έρημο μέχρι τις πεδιάδες του Κάνσας», δήλωσε η αδελφή της Δούκισσας του Κέμπριτζ.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το αμερικανικό δίκτυο NBC φέρεται να έχει προτείνει στην Πίπα μία θέση ανταποκριτή. Πάντως η βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph δεν έμεινε ευχαριστημένη από τη στήλη που της είχε δώσει και έλυσε τη συνεργασία μαζί της, μετά από διάστημα μόλις 6 μηνών.