X

Ήταν στόχος το αεροσκάφος του Πούτιν;

Το αεροσκάφος του Βλαντιμίρ Πούτιν ταξίδευε στον ίδιο αεροδιάδρομο και το στίγμα του, μαζί με αυτό του Boeing, βρέθηκε στο ίδιο σημείο αλλά με μια διαφορά ώρας.

Ant1news

Σοκ προκαλεί το σενάριο που μεταδίδουν ξένα πρακτορεία σχετικά με την κατάρριψη του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών στην ανατολική Ουκρανία κοντά στα ρωσικά σύνορα και στοίχισε τη ζωή σε 295 ανθρώπους.

Σύμφωνα με το σενάριο αυτό, όπως μεταδίδει το Russia Today, στόχος των δραστών ήταν το αεροσκάφος του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν που ταξίδευε στον ίδιο αεροδιάδρομο και το στίγμα του, μαζί με αυτό του Boeing, βρέθηκε στο ίδιο σημείο αλλά με μια διαφορά ώρας.

Το προεδρικό αεροπλάνο ήταν εκεί στις 16.21 ώρα Μόσχας και το μαλαισιανό Boeing στις 15.44 ανέφερε πηγή προσθέτοντας ότι τα δύο αεροπλάνα μοιάζουν στην όψη, έχουν παρόμοιο περίγραμμα, διαστάσεις και χρώματα.

Άλλο σενάριο αναφέρει ότι το αεροπλάνο καταρρίφθηκε από άλλο ουκρανικό το οποίο πίστεψε ότι ήταν αυτό που μετέφερε τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Πάντως, ο ηγέτης των φιλορώσων αυτονομιστών Ιγκόρ Γκίρκιν, γνωστός και ως Στρέλκοφ, φέρεται να ανέλαβε την ευθύνη για την κατάρριψη.