X

«Θα το πάρει το κορίτσι» ο Ολάντ; Οργιάζουν οι φήμες για γάμο με την Ζουλί Γκαγιέ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Φρανσουά Ολάντ πρόκειται να παντρευτεί με την Ζουλί Γκαγιέ τον επόμενο μήνα.

Ant1news

Δίνουν και παίρνουν οι φήμες για επικείμενο γάμου του Φρανσουά Ολάντ με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ στις 12 Αυγούστου, ημέρα των γενεθλίων του  Γάλλου προέδρου.

Γάλλος αξιωματούχος, που μίλησε στην Le Parisien ανέφερε ότι «τους τελευταίους μήνες ακούμε ότι πρόκειται να επισημοποιήσει τη σχέση του με την Ζουλί Γκαγιέ», για χάρη της οποία χώρισε την Βαλερί Τριερβελέρ.

Ο ίδιος πρόσθεσε ακόμα πως ο Ολάντ «πρέπει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να δείξει ότι δεν πρόκειται για μία περιπέτεια», καθώς εκφράζεται ο φόβος ότι οι φήμες για τη σχέση του με την Γαλλίδα ηθοποιό μπορεί να επισκιάσουν την προεκλογική καμπάνια για τις προεδρικές εκλογές του 2017.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την  Telegraph, στο βιβλίο του Ιβ Αζερουάλ «Passions of State», αναφέρεται ότι η ελκυστική  ηθοποιός έχει κουραστεί να είναι η «ερωμένη» που πρέπει να κρύβεται από όλους.

Αν όλα αυτά ευσταθούν, τότε αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος για τον Φρανσουά Ολάντ, καθώς ούτε με την Βαλερί Τριερβελέρ, αλλά ούτε με την Σεγκολέν Ρουαγιάλ με την οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, έχει παντρευτεί.