X

Ολάντ: Μην περιμένετε κουφέτα…

Τις φήμες που τον θέλουν να παντρεύεται την Ζουλί Γκαγιέ τον επόμενη μήνα σχολίασε ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.

Ant1news

Μυστήριο καλύπτει τις πληροφορίες για τον επικείμενο γάμο του Γάλλου προέδρου με την πέτρα του σκανδάλου που ταλάνισε την πολιτική ζωή της Γαλλίας πριν μερικούς μήνες.

Ο Φρανσουά Ολάντ σχολιάζοντας τις φήμες που τον θέλουν να ντύνεται γαμπρός στις 12 Αυγούστου, ανήμερα των 60στών γενεθλίων του, με την  Ζουλί Γκαγιέ νύφη στο πλευρό του, «συμβούλευσε» τους δημοσιογράφους να μην ετοιμάζονται για κουφέτα.

«Mην φέρετε κουφέτα στις 12 Αυγούστου», φέρεται να είπε ο Ολάντ στους πολιτικούς συντάκτες, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες σύμφωνα με τις οποίες θα βάλει βέρα στο δεξί.

Ο γαλλικός Τύπος πάντως εκτιμά ότι ο πρόεδρος απλώς θέλει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.

Tα γαλλικά ΜΜΕ, όπως η "Le Parisien", η "Le Figaro¨και η "L' Express" παίρνουν στα "σοβαρά" τις δηλώσεις υψηλόβαθμων Σοσιαλιστών, σύμφωνα με τις οποίες ο Ολάντ θα χορέψει το χορό του Ησαΐα στις 12 Αυγούστου, παρά την «αλλεργία» που έχει μάλλον στις δεσμεύσεις δεδομένου ότι δεν έχει παντρευτεί μέχρι τώρα.

"Πώς είναι δυνατόν τώρα να αποφάσισε να παντρευτεί;", διερωτάται ο αρθρογράφος της "Le Parisien" και δίνει την εξήγηση: Η Γαλλίδα ηθοποιός τον πίεζε ασφυκτικά για να την νυμφευτεί τους τελευταίους τρεις μήνες. Η Γκαγιέ, μητέρα δύο παιδιών, βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής των ΜΜΕ μετά την αποκάλυψη για την κρυφή σχέση που διατηρούσε επί δύο χρόνια με τον Ολάντ, κάτω από τη ...μύτη της Βαλερί Τριερβελέρ.

Ο Σοσιαλιστής πρόεδρος έπρεπε να ξεκαθαρίσει στο γαλλικό λαό το "καθεστώς" της σχέσης τους, αφού η Ζουλί Γκαγιέ, που μπαινόβγαινε στο Μέγαρο των Ηλυσίων τους τελευταίους μήνες, είναι και μητέρα.