X

Υφυπουργός της Βρετανίας έχει «σκανδαλίσει» τον πολιτικό κόσμο

Σύσσωμος ο αντρικός κόσμος της βρετανικής Βουλής δηλώνει πρόθυμος να «συνεργαστεί» με την σέξι υφυπουργό Εργασίας της χώρας για να γίνει… μάνα.

Ant1news

Άνω κάτω γίνεται η Βουλή της Βρετανίας με κάθε εμφάνιση της 46χρονης, πρώην δημοσιογράφου και τηλεπαρουσιάστριας και νυν υφυπουργού Εργασίας της Βρετανίας! Ο λόγος για την Έστερ μακ Βέι, η οποία προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον των ανδρών βουλευτών και υπουργών από το 2010 κιόλας, όταν προεκλέχτηκε στο Κοινοβούλιο κερδίζοντας την έδρα στο Wirral West.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της σε γυναικείο περιοδικό Grazia, δήλωσε πως θα ήθελε να έχει ένα παιδί κι αμέσως η δήλωσή της έγινε πρωτοσέλιδη και μείζον θέμα συζήτησης στους διαδρόμους της βρετανικής Βουλής!

Η κυρία ΜακΒέι, μιλώντας στο περιοδικό, τόνισε πως αγαπάει τα παιδιά, στενοχωριέται που έδωσε προτεραιότητα στην επαγγελματική και μετέπειτα στην πολιτική της καριέρα (έχει διατελέσει δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια στο BBC) και δεν της δόθηκε έτσι η ευκαιρία να παντρευτεί και να αποκτήσει οικογένεια. Διευκρίνισε βέβαια ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν βρήκε και τον πλέον κατάλληλο άνδρα, τον άνδρα εκείνο που για χάρη του θα “χτύπαγε το βιολογικό της ρολόι…”

Ήταν τέτοια η εντύπωση που προκάλεσε η δήλωση ώστε μια από τις κορυφαίες αρθρογράφους των βρετανικών ταμπλόιντ, η κυρία Σάρα Βάιν, έγραψε ευθέως πως “τουλάχιστον το μισό υπουργικό συμβούλιο θα ήταν πρόθυμο να βοηθήσει την κυρία ΜακΒέι να αποκτήσει παιδί...”! Η αρθρογράφος μάλιστα γράφει πως η ίδια γνωρίζει τουλάχιστον τρεις υπουργούς και δεκάδες βουλευτές που θα ήθελαν να συνευρεθούν ερωτικά με την εντυπωσιακή Έστερ. Και σε αυτούς ΔΕΝ περιλαμβάνονται οι “επίσημοι” πρώην της υφυπουργού, οι βουλευτές των Τόρις Philip Davies και Ed Vaizey.