X

Απέβαλε η Κέιτ Μίντλετον;

Την χαρμόσυνη είδηση για δεύτερη εγκυμοσύνη της Κέιτ Μίντλετον έρχεται να διαδεχθεί μία δυσάρεστη είδηση, η οποία κάνει λόγο για αποβολή.

Ant1news

Η παιδική φίλη της Κέιτ Μίντλετον, Τζέσικα Χέι είχε διαρρεύσει προ ημερών στον Τύπο ότι η δούκισσα του Κέμπριτζ είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Η ίδια φίλη τώρα δήλωσε στο περιοδικό Globe ότι η Κέιτ έχασε το μωρό που κυοφορούσε, λίγες ημέρες πριν ο μικρός πρίγκιπας Τζόρτζ γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε τώρα η Χέι, ένα πρωινό του Ιουλίου η δούκισσα ξύπνησε με έντονη αδιαθεσία, την οποία απέδωσε στις ναυτίες της εγκυμοσύνης. Ωστόσο, η Κέιτ δεν «μάντεψε» σωστά και απέβαλε, κάτι που τη συνέθλιψε ψυχολογικά κι επηρέασε και τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Οι εντεταλμένοι του παλατιού δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει μέχρι τώρα το δημοσίευμα πως ο Ουίλιαμ και η Κέιτ περίμεναν το δεύτερο παιδί τους, ούτε φυσικά τα περί αποβολής.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η αποβολή «τσάκισε» ψυχολογικά, τόσο την νεαρή δούκισσα, όσο και τον σύζυγό της, ο οποίος είναι πάντα στο πλευρό της και την στηρίζει, ενώ η ίδια επιμένει να προσπαθήσουν σύντομα να αποκτήσουν δεύτερο παιδί!