X

Η Ρούμπι πήρε 6 εκατ. ευρώ από τον Μπερλουσκόνι για να κλείσει το στόμα της

Τι λέει ο πρώην συνήγορος της Καρίμα Ελ Μαχρούγκ για την σχέση της με τον Μπερλουσκόνι και τα χρήματα που φέρεται να πήρε.

Ant1news

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πριν από μερικές ημέρες, πανηγύρισε την αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την υπόθεση «Ρούμπι-γκέιτ», ωστόσο νέες αποκαλύψεις έρχονται στην δημοσιότητα.

Σύμφωνα με τον πρώην δικηγόρο της Καρίμα Ελ Μαχρούγκ, γνωστή ως Ρούμπι η Καρδιοκλέφτρα, η τότε ανήλικη φέρεται να πληρώθηκε με 6 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να μην μιλήσει για τις σεξουαλικές επαφές που είχε με τον Μπερλουσκόνι.

Ο πρώην συνήγορος της Ρούμπι, Ετζίντιο Βερτζίνι, μιλώντας στο πολιτικό περιοδικό l'Espresso, υποστήριξε ότι το ποσό αυτό καταβλήθηκε στην Ρούμπι ώστε να μην καταθέσει κατά του πρώην πρωθυπουργού της Ιταλίας.

Σύμφωνα με τις έρευνες η Ρούμπι είχε πληρωθεί το 2010 με 57.000 ευρώ από τον Μπερλουσκόνι επειδή, όπως είχε ισχυριστεί ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός, ήταν ένα κορίτσι από διαλυμένη οικογένεια με πολλές δυσκολίες και με την ίδια λογική ο Μπερλουσκόνι της δωρίσει ακόμα  60.000 ευρώ για να ανοίξει ένα ινστιτούτο αισθητικής.

Ο Βερτζίνι , όμως υποστηρίζει ότι η Ρούμπι πήρε πολλά περισσότερα χρήματα τα οποία κατατέθηκαν σε λογαριασμό του εξωτερικού.

«Αν ο Μπερλουσκόνι είχε καταδικαστεί θα συνέχιζα να σιωπώ. Όμως τώρα που η αθωωτική απόφαση χρησιμοποιείται ως όπλο για να πληγούν οι εισαγγελείς του Μιλάνου δε μπορώ να μη μιλήσω. Δε μπορεί ο ιταλικός λαός να πιστεύει ότι οι εισαγγελείς είναι εκτός νόμου», πρόσθεσε ο Βερτζίνι.

 «Εγώ της ( Ρούμπι ) είχα προτείνει τη νομική οδό, όμως, κάποιος άλλος της πρότεινε ή της επέβαλε ένα διαφορετικό δρόμο. Τότε ήταν που αποφάσισα να διακόψω τη συνεργασία μαζί της γιατί όσα μου προτείνονταν ήταν ενάντια στο δίκαιο», ξεκαθάρισε ο Βερτζίνι.