X

«Σόδομα και Γόμορρα» στη Μαγιόρκα

Εικονικά όργια επί σκηνής, και πάλι, σε night club στη Magaluf της Μαγιόρκα προς τέρψιν των πελατών και θύματα, κυρίως, μεθυσμένες Βρετανίδες.

Ant1news


Ένας γυμνός άντρας, βαμμένος με μπογιά που φωσφορίζει στο σκοτάδι, ανεβάζει μια κοπέλα στη σκηνή και «ερωτοτροπεί»  μαζί της , μπροστά στα μάτια των πελατών του μπαρ. Μετά αφαιρεί το σουτιέν της, παίρνει στα χέρια του το κεφάλι της και με δύναμη την σπρώχνει να γονατίσει μπροστά του… 

Η Sunday Mirror αποκαλύπτει, για μια ακόμη φορά, πώς μια ημίγυμνη βρετανίδα 21 ετών γίνεται πρωταγωνίστρια στριπ τιζ και εικονικών ερωτικών περιπτύξεων σε night club της Μαγιόρκα ενώ τα αδηφάγα βλέμματα των μεθυσμένων θαμώνων απολαμβάνουν το δημόσιο εξευτελισμό της κοπέλας. 

Ανάλογο θέμα είχε έρθει και πάλι στη δημοσιότητα όταν μια άλλη Βρετανίδα είχε ικανοποιήσει, εικονικά, επί σκηνής 24 άνδρες, με δέλεαρ δωρεάν διακοπές, μόνο που διακοπές λεγόταν ένα ποτό αξίας 3 ευρώ. Η υπόθεση είχε ξεσηκώσει σάλο και οι αρχές έκλεισαν το night club επιβάλλοντας και πρόστιμο 55 χιλιάδων ευρώ. 

Παρότι ο δήμαρχος της Μαγιόρκα ανακοίνωσε σειρά αυστηρότερων μέτρων, κλαμπ όπως το Carnage, που σημαίνει Σφαγή έγινε πάλι θέατρο μαζικών παραβιάσεων του νόμου περί ασέμνων.