X

Γαλλία: Γονείς σκότωσαν και πέταξαν σε λίμνη το μωρό τους

O πατέρας και η μητέρα αρχικά ισχυρίστηκαν πως το 4 μηνών αγοράκι τους έπεσε θύμα απαγωγής.

Ant1news

Σοκαρισμένη είναι η Γαλλία από την τραγική είδηση ότι γονείς σκότωσαν το μωρό τους και σκηνοθέτησαν την απαγωγή του.

Το μωρό το οποίο είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Τετάρτη κοντά στο Γκερέ της κεντρικής Γαλλίας, βρέθηκε νεκρό την Κυριακή σε μία λίμνη, όπως ανακοίνωσαν οι γαλλικές Αρχές.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, ο πατέρας και η μητέρα, ηλικίας 31 και 24 ετών, ομολόγησαν το έγκλημα, αλλά είχαν τεθεί υπό κράτηση από το Σάββατο, «εξαιτίας ασυνεπειών και κατάθεσης μη αληθοφανών γεγονότων».

Οι γονείς, οι οποίοι υποστήριξαν ότι επρόκειτο για μία «τιμωρία με κακή κατάληξη, με απρόσμενες και ανεπιθύμητες συνέπειες», είχαν καταγγείλει στην αστυνομία την εξαφάνιση του παιδιού τους από έναν χώρο αναψυχής 12 χιλιόμετρα από το σπίτι τους, την 27η Αυγούστου.

Είχαν δηλώσει στους αστυνομικούς ότι το παιδί τους, που βρισκόταν σε ένα πορτ μπεμπέ το οποίο είχαν αφήσει δίπλα στο αυτοκίνητό τους απήχθη από έναν άγνωστο, ενώ εκείνοι έπαιζαν ένα παιχνίδι με μεταλλικές μπάλες.

Ο εισαγγελέας έκανε λόγο για ένα «βίαιο οικογενειακό κλίμα».

Ο πατέρας της οικογένειας είχε καταδικαστεί τον περασμένο Φεβρουάριο για «βίαιη» συμπεριφορά και πολλοί συγγενείς είχαν καταγγείλει περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας.