X

Η τελευταία νύχτα Τριερβελέρ-Ολάντ

Σε εφιάλτη εξελίσσεται για τον Γάλλο πρόεδρο κάθε σελίδα του βιβλίου της Βαλερί Τριερβελέρ.

Ant1news


Σελίδα – σελίδα αποδομεί τον Φρανσουά Ολάντ η Βαλερί Τριερβελέρ, μέσα από το βιβλίο της. Στο πιο πρόσφατο απόσπασμα, που είδε το φως της δημοσιότητας, η Τριερβελέρ περιγράφει την τελευταία νύχτα με τον Γάλο πρόεδρο.

«Μου διαβάζει την ανακοίνωση του χωρισμού για το γαλλικό πρακτορείο, δέκα οκτώ ψυχρές και αλαζονικές λέξεις, η καθεμία είναι σαν μια μαχαιριά. Σηκώνομαι και φεύγω ουρλιάζοντας. Επιχειρεί να με προλάβει να με πάρει στην αγκαλιά του. Δεν μπορούμε να χωρίσουμε έτσι. «Φίλησε με» μου λέει. Μου προτείνει να περάσουμε την τελευταία νύχτα μαζί. Απελευθερώνομαι με δύναμη, φεύγω χωρίς να γυρίσω πίσω, το πρόσωπο πλημμυρισμένο από δάκρυα», γράφει η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας.

Με δάκρυα στα μάτια άκουσε η Τριερβελέρ και την επιβεβαίωση του παράνομου δεσμού του προέδρου με την Ζυλί Γκαγιέ, ενώ ήταν καθισμένοι στο κρεβάτι τους. «Μου είπε πως είναι αλήθεια. Τα βλέμματά μας δεν διασταυρώθηκαν καθόλου».

Η Βαλερί Τριερβελέρ ισχυρίζεται, πάντως, ότι και μετά την αποκάλυψη του κρυφού δεσμού, ο Γάλλος πρόεδρος εξακολουθούσε να δηλώνει ερωτευμένος μαζί της.  «Είναι βράδυ της 25ης Ιανουαρίου μετά την δημοσίευση της πράξης θανάτου της αγάπης μας μου στέλνει ένα ακόμα μήνυμα "Σου ζητάω συγνώμη γιατί σ αγαπάω ακόμη" έκλαψα με όλη την δύναμη της ψυχής μου. Την επομένη έφυγα για την Ινδία». 

 Αίσθηση στη γαλλική κοινωνία έχει προκαλέσει και ο υπαινιγμός της Βαλερί Τριερβελέρ πως με εντολή του Ολάντ οι γιατροί της αύξησαν την δόση των ηρεμιστικών  ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. «Η πίεση μου είναι πολύ χαμηλή, κατάλαβα τον λόγο αργότερα. Οι δόσεις των ηρεμιστικών είχαν πολλαπλασιαστεί για να με εμποδίσουν να πάω στην Tulle. Δεν με θέλει εκεί. Οι φλέβες μου δεν άντεξαν την υπερδοσολογία».