X

Εκδικείται τον Ολάντ ο… ποδόγυρος

Πληθαίνουν τα θηλυκά πλήγματα στον Φρανσουά Ολάντ.

Ant1news


Να συμβάλλει στην πολιτική καθήλωση του Φρανσουά Ολάντ, που ξεκίνησε η Τριερβελέρ, αποφάσισε και μία πρώην υπουργός, η Ντολφίν Μπατό. 

Η πρώην υπουργός Οικολογίας της κυβέρνησης Ολάντ ετοιμάζει βιβλίο, αυτή τη φορά, για τις πολιτικές αστοχίες του Γάλλου προέδρου, σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικό περιοδικό «Closer».   

Η Μπατό παίρνει το αίμα της πίσω καθώς τον Ιούλιο του 2013, ο Φρανσουά Ολάντ της έδειξε την... πόρτα της εξόδου από την κυβέρνηση όταν χαρακτήρισε κακό το σχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού για το 2014. 

Ο πολιτικός Γολγοθάς του Ολαντ άρχισε μέσα από τις σελίδες του πιπεράτου βιβλίου της Βαλερί Τριερβελέρ, «Merci pour ce moment».

Η πρώην προεδρική σύντροφός, αφού έριξε το… μελάνι της αποφάσισε να απολαύσει την εκδοτική της επιτυχία στη Μαδαγασκάρη ενώ ο Γάλλος πρόεδρος προσπαθεί να μαζέψει τα αμάζευτα. 

Ο αντίκτυπος, όμως, από τις γραπτές βολές είναι τεράστιος αφού το 85% των ψηφοφόρων δεν επιθυμεί νέα υποψηφιότητα του Ολάντ στις προεδρικές εκλογές του 2017. 

Κι εδώ μπαίνει άλλη μία γυναίκα, η Μαρίν Λεπέν, η οποία, σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις για την προεδρία της γαλλικής δημοκρατίας.