X

Το... κεφάλι του Κάμερον ζητά 18χρονη τζιχαντίστρια

Την κεφαλή του βρετανού πρωθυπουργού «επί πίνακι» ζητεί βρετανίδα πιστή στο Ισλαμικό Κράτος.

Ant1news

Σοκ προκαλούν οι διαδικτυακές απειλές μιας 18χρονης βρετανίδας, η οποία έχει ενταχθεί στις τάξεις των αδίστακτων τζιχαντιστών που σκορπούν τον τρόμο και τον θάνατο σε Ιράκ και Συρία.

Η νεαρή κοπέλα, με μηνύματά της στο Twitter, εξέφρασε την ευχή να δει το κεφάλι του πρωθυπουργού της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον καρφωμένο σε ένα παλούκι. Η τζιχαντίστρια οπαδός του Ισλαμικού Κράτους εκτιμάται ότι βρίσκεται στην πόλη Ράκκα, προπύργιο των ισλαμιστών στη βορειανατολική Συρία.

H κοπέλα, που χρησιμοποιεί το λογαριασμό @UmmKhattab_,καταδίκασε τον βρετανό πρωθυπουργό για τον «πόλεμο» κατά των Μουσουλμάνων.

Παράλληλα, χλευάζει την απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης να αφαιρεί τη βρετανική υπηκοότητα από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους κάνοντας λόγο για «γελοία απόφαση».

Τις προηγούμενες ημέρες η κοπέλα, η αληθινή ταυτότητα της οποίας παραμένει άγνωστη ζήτησε να αναρτηθεί η μαύρη σημαία του ΙΚ στο κτίριο της Ντάουνιγκ Στριτ στο Λονδίνο, ενώ εξέφρασε την «χαρά» της στη σκέψη ότι αμερικανοί στρατιώτες «θα σφαγιαστούν» σε περίπτωση στρατιωτικής επιχείρησης των ΗΠΑ.