X

Τι λέει ο πρίγκιπας Χάρι που το νέο μωρό τον διώχνει από το θρόνο του;

Με «black» χιούμορ αντιμετώπισε την είδηση του ερχομού του τέταρτου διαδόχου του θρόνου, που τον κάνει να είναι πέμπτος στη σειρά…αναμονής.

Ant1news

Ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε την Δευτέρα «πολύ ενθουσιασμένος» που ο αδελφός του και η νύφη του θα αποκτήσουν και δεύτερο παιδί.

«Θα γίνω ξανά θείος για δεύτερη φορά , οπότε ναι, είναι πολύ ευχάριστα τα νέα. Δεν μπορώ να περιμένω για να δω τον αδελφό μου να υποφέρει περισσότερο. Αν η τύχη δεν είναι με το μέρος του, και κάνει κορίτσι, τότε θα υποφέρει ακόμα περισσότερο προσπαθώντας να τα βγάλει πέρα. Αλλά, ναι σοβαρά, η νύφη μου είναι καλύτερα, θα είναι πολύ καλά σύντομα και θα έχουν όλον το χρόνο οι δυο τους να εξετάσουν και να δουν με ησυχία την όλη διαδικασία» είπε ο Χάρι.

Το ζευγάρι δήλωσε πάντως ευτυχές, την Δευτέρα που ανακοίνωσε ότι περιμένει και δεύτερο παιδί, παρόλο που η Κέιτ υποφέρει από πρωινές ναυτίες. Η ανακοίνωση έγινε εξαιτίας αυτών των ναυτιών που δεν της επέτρεψαν να παραβρεθεί σε προγραμματισμένη επίσκεψή της στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

«Την τελευταία φορά που την είδα ήταν εντάξει, ήταν λίγο εξαντλημένη, αλλά πιστεύω ότι αυτό ήταν αναμενόμενο» συμπλήρωσε ο Χάρι.

Το μωρό που θα φέρουν στον κόσμο ο Δούκας και η Δούκισσα του Κείμπριτζ θα είναι ο τέταρτος διάδοχος του βρετανικού θρόνου, μετά τον παππού του Κάρολο, τον πατέρα του Γουίλιαμ και τον μεγαλύτερο αδελφό του Γεώργιο.

Όταν υπενθύμισαν στον Χάρι ότι το καινούριο μωρό, ως τέταρτος διάδοχος, τον απομακρύνει ακόμα περισσότερο από το θρόνο, ο πρίγκιπας γέλασε και είπε:

«Τέλεια!»

Δεν έγινε καμία αναφορά για το πότε θα γεννηθεί το μωρό.