X

Οιωνός το... ατύχημα με τη σημαία της Σκωτίας στη Ντάουνινγκ Στριτ;

Λίγες μέρες πριν το κρίσιμο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία και η  σημαία της Σκωτίας «αρνείται» να ανέβει στον ιστό στην Ντάουνινγκ στριτ.

Ant1news

Οι προληπτικοί σίγουρα θα το εκλάβουν ως οιωνό, ενόψει του δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία της Σκωτίας, όπου η μάχη του «ναι» με το «όχι» αναμένεται να κριθεί στον πόντο, αν λάβουμε υπόψιν τις δημοσκοπήσεις.

Την ώρα που ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον έγραφε το άρθρο του στην Daily mail με το οποίο καλεί τους Σκωτσέζους να μην κάνουν ένα "άλμα στο άγνωστο" ψηφίζοντας "ναι" στο δημοψήφισμα της ερχόμενης εβδομάδας, η σημαία της Σκωτίας έστελνε το δικό της μήνυμα…

Την ώρα που οι υπάλληλοι της Ντάουνινγκ Στριτ επιχειρούσαν έπαρση της σημαίας της Σκωτίας στο κτίριο της βρετανικής πρωθυπουργικής κατοικίας, η σημαία… έπεσε από τον ιστό!

Οι υπάλληλοι τα κατάφεραν με τη δεύτερη προσπάθεια και πλέον η σημαία της Σκωτίας κυματίζει στην κορυφή από τη Ντάουνινγκ Στριτ, στο πλαίσιο της εκστρατείας του βρετανού πρωθυπουργού να καταφέρει να κρατήσει τη Σκωτία ως μέρος του Ηνωμένου Βασιλείου.