X

Ο πρίγκιπας Χάρι ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα

O αστυνομικός με τη μηχανή που τον συνόδευε συγκρούστηκε με I.X.

Ant1news

Αναστάτωση επικρατεί εδώ και λίγες ώρες στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο ακόλουθος του Πρίγκιπα Χάρι την ώρα που αυτοκινητοπομπή οδηγούσε τον βρετανό γαλαζοαίματο σε ένα κορυφαίο αθλητικό γεγονός, το Invictus Games στο οποίο συμμετέχουν αθλητές με ειδικές ανάγκες.

Ο αστυνομικός ακόλουθος που συνόδευε με την μηχανή του τον τέταρτο κατά σειρά διάδοχο του βρετανικού θρόνου ξαφνικά βρέθηκε με το κεφάλι στην άσφαλτο, ύστερα από σύγκρουση της μοτοσικλέτας του με ένα Ι.Χ. Η σύγκρουση έγινε ακριβώς έξω από τον ζωολογικό κήπο του Λονδίνου στο κέντρο της πόλης.

Μετά την σύγκρουση, η πυροσβεστική χρειάστηκε να παρέμβει για να βγάλει από το αυτοκίνητο που είχε γίνει μία άμορφη μάζα τον οδηγό του, ενώ ο ακόλουθος του πρίγκιπα εκσφενδονίστηκε τουλάχιστον δέκα μέτρα μακριά από το σημείο του ατυχήματος.

 Άνθρωποι του παλατιού ανησύχησαν μήπως επρόκειτο για τρομοκρατικό χτύπημα και γι' αυτό αμέσως μετά τη σύγκρουση, οι υπόλοιποι ακόλουθοι του πρίγκιπα Χάρι ανέπτυξαν ταχύτητα για να ξεφύγουν από το σημείο.

Από τη σύγκρουση, ο πρίγκιπας δεν τραυματίστηκε, ενώ ο οδηγός του αυτοκινήτου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. O αστυνομικός-συνοδός του πρίγκιπα Χάρι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, απ’ όπου και πήρε εξιτήριο.