X

«Χολή» στάζει η Τριερβελέρ στο βιβλίο της για τον Ολάντ

Πωλήσεις ρεκόρ έχει σημειώσει το βιβλίο της πρώην πρώτης κυρίας της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ.

Ant1news

Ακόμα και το 50 Shades Of Grey έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις το βιβλίο της Βαλερί Τριερβελέρ, στο οποίο ανιστορεί τα… ανιστόρητα από το μοίρασμα της κρεβατοκάμαρας και της ζωής της με τον Φρανσουά Ολάντ.

Η Βαλερί κατηγορεί τον πρώην της ότι την παραμελούσε, αφού ασχολούταν μόνο με την πολιτική. Περιγράφει σε κάποιο σημείο του βιβλίου μάλιστα πόσο παραγκωνισμένη την είχε σε πολιτικές κοινωνικές εκδηλώσεις, στις οποίες «δεν της έδινε καμία σημασία».

Φτάνοντας να αναγνωρίσει και λίγα από τα δικά της «μείον» αναφέρει:

«Ο Φρανσουά με κατακρίνει για τα πάντα και μου λέει πως λυπάται, πως είναι αδύνατον πλέον να ζει μαζί μου. Σίγουρα είμαι οξύθυμη και νευρική, με αποτέλεσμα οι μεταξύ μας καβγάδες να πολλαπλασιάζονται, μερικές φορές για το τίποτα. Οσο περισσότερο όμως με αγνοεί, τόσο περισσότερο υποφέρω».

Αναφερόμενη στις «καλές στιγμές» περιγράφει λίγες και με τον Φρανσουά…απών. Όπως για παράδειγμα όταν εξιστορεί με τι ωραίο τρόπο την υποδέχονταν ως Πρώτη Κυρία της χώρας της. Ωστόσο δεν παρέλειψε να γράψει ότι «ήταν υποτιμητικό για αυτήν να την αναφέρουν ως φίλη της Μισέλ Ομπάμα».

Αναφερόμενη στην πρώην, αλλά και την νυν σύντροφο του Ολάντ, έγραψε αφενός για την πρώτη ότι δεν ήταν λίγα τα αρνητικά σχόλια που άκουγε από το προεδρικό περιβάλλον για την Σεγκολέν Ρουαγιάλ, την οποία παραδέχεται ότι ακόμα ζηλεύει. Πόσω μάλλον την Ζιλί Γκαγιέ, που αν δεν είχε δημοσιευτεί η φωτογραφία του Γάλλου προέδρου με το κράνος εκείνη την ημέρα, θα έκλειναν αισίως τα εννιά χρόνια σχέσης».

Στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου αναφέρει μία εμπειρία…ελληνική.

«Το 2013 αποφάσισα να περάσω με τα παιδιά μου μια βδομάδα στην Ελλάδα, σε ένα ξενοδοχείο που το έκλεισα μέσω μιας ιστοσελίδας με οικονομικά τουριστικά πακέτα. Αναμφίβολα είμαι η πρώτη των πρώτων κυριών που έχει κλείσει τις διακοπές της σε μια τόσο χαμηλή τιμή τη στιγμή που οι ηγέτες του πλανήτη προτείνουν στον πρόεδρο της Γαλλίας να του παραχωρήσουν αμισθί κάποιο από τα πολυτελή καταλύματά τους».