X

Η βασίλισσα της Ιορδανίας μάγεψε τον Ολάντ…

Ο Γάλλος πρόεδρος δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του πάνω από την πανέμορφη βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια.

Ant1news

Συνοδευόμενος από την πανέμορφη σύζυγό του, Ράνια, ο βασιλιάς Αμπντάλα ΙΙ της Ιορδανίας πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος όπως φάνηκε είναι μεγάλος θαυμαστής της, αφού δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της…

Η Ράνια της Ιορδανίας, μητέρα 4 παιδιών, έκλεψε την παράσταση. Εμφανίστηκε με ένα εξαιρετικά κομψό φόρεμα και 12ποντα τακούνια στο ίδιο χρώμα.

Και φυσικά δεν θα περνούσε απαρατήρητη η στάση του Ολάντ απέναντι στην όμορφη βασίλισσα, ο οποίος είχε μάτια μόνο για εκείνη. Ο Γάλλος πρόεδρος έκανε χειροφίλημα στην πανέρφη Ράνια και την κοίταζε εκστασιασμένος καθ΄ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης στο προεδρικό μέγαρο.




Εν τω μεταξύ, η πτώση των ποσοστών του Ολάντ στις δημοσκοπήσεις, με την ερωτική του ζωή να αποτελεί σχεδόν καθημερινά στόχο των γάλλων γελοιογράφων.

Αυτή τη φορά το σατιρικό γαλλοβελγικό περιοδικό Fluide Glacial, το οποίο κυκλοφόρησε την Πέμπτη, παρουσιάζει τον γάλλο πρόεδρο γυμνό σε ένα ένθετο πόστερ που προσφέρει στους αναγνώστες του.



Ο Ολάντ εμφανίζεται ως περφόρμερ που δίνει σόου πάνω σε μια σκηνή και από κάτω το κοινό του τον αποθεώνει. Στο φόντο διακρίνονται καρδούλες και αστέρια.



Ο Φρανσουά Ολάντ εικονίζεται γυμνός μόνο με κάσκα μηχανής, όπως αυτή που φορούσε όταν επισκεπτόταν μυστικά την Ζουλί Γκαγιέ στο διαμέρισμά της, στο Παρίσι.