X

Πως παγιδεύτηκε υπουργός σε σεξουαλική παγίδα

Δημοσιογράφος έστησε παγίδα και οδήγησε σε παραίτηση βρετανό πολιτικό, μετά από εμπλοκή του σε ροζ σκάνδαλο.

Ant1news

Τα προβλήματα για τον βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ  Κάμερον εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο .Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση- και προσχώρηση στο κόμμα των ευρωσκεπτικιστών του Νάιτζελ Φάρατζ-του βουλευτή του Μαρκ Ρέκλες, ένα ροζ σκάνδαλο ήρθε να επιτείνει τα προβλήματα.

Ο ήρωας του ροζ σκανδάλου είναι ο Μπρούς Νιούμαρκ, ο οποίος ήταν Υφυπουργός και υπεύθυνος για την κοινωνία των πολιτών.

Ο  56χρονος πολιτικός είναι παντρεμένος και πατέρας 5 παιδιών και για το λόγο αυτό η εμπλοκή του ονόματος του προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση.

Ο Μπρούς Νιούμαρκ έπεσε θύμα παγίδας που του έστησε δημοσιογράφος της εφημερίδας Mirror,  ο οποίος υποδύθηκε τη Σόφι, υποτιθέμενο  μέλος της νεολαίας του κόμματος των συντηρητικών. Ως πεδίο της παγίδας χρησιμοποιήθηκαν σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Όταν ξεκίνησε η συνομιλία μεταξύ του βρετανού πολιτικού και της υποτιθέμενης νεαρής καλλονής, δεν υπήρχε τίποτα το μεμπτό και όλα τα μηνύματα ήταν δημόσια. Στη συνέχεια όμως το θερμόμετρο άρχισε να ανεβαίνει και τα μηνύματα έγιναν πιο πικάντικα καθώς μεταφέρθηκαν σε Chatroom.

Η παγίδα άρχισε να κλείνει όταν η Σόφι έστειλε στον Υφυπουργό μια γυμνή της φωτογραφία με την παράκληση να μην δημοσιοποιηθεί. Σε αντάλλαγμα ο 56χρονος της έστειλε μια επίσης γυμνή φωτογραφία του και πλέον ο δημοσιογράφος είχε ότι χρειαζόταν για να δημοσιοποιήσει το σκάνδαλο.

Υπό  το βάρος όλων αυτών ο Μπρούς Νιούμαρκ αναγκάστηκε να παραιτηθεί και σε δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι ήταν ανόητος, ζητώντας συγνώμμη από όσους πλήγωσε.

Οι φωτογραφίες που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος, ανήκουν σε 22χρονο μοντέλο από την Σουηδία η οποία όταν ενημερώθηκε για το γεγονός δήλωσε πως αισθάνεται βαθύτατα προσβεβλημένη καθώς όλα έγιναν εν αγνοία της.