X

Απαξιωμένη, αλλά πλούσια η Βαλερί Τριερβελέρ

Το βιβλίο της πρώην «Πρώτης Κυρίας» της Γαλλίας ξεπουλάει, όμως 7 στους 10 Γάλλους δηλώνουν πως δεν έχουν σε εκτίμηση τη Βαλερί Τριερβελέρ.

Ant1news

Δεν την έχουν σε εκτίμηση, αλλά την πολιορκούν σε κάθε δημόσια εμφάνισή της για να βγάλουν μία αναμνηστική φωτογραφία. Ακούγεται παράδοξο ότι το 69% των Γάλλων έχει αρνητική γνώμη για την Βαλερί Τριερβελέρ, την ώρα που το βιβλίο της πρώην συντρόφου του προέδρου Ολάντ γίνεται best seller.

Σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Odaxa για λογαριασμό της εφημερίδας «Le Parisien», επτά στους δέκα Γάλλους δεν έχει σε εκτίμηση την πρώην «Πρώτη Κυρία» της χώρας. Πιο αναλυτικά, το 43% έχει «πολύ άσχημη» εικόνα για την Τριερβελέρ, το 26% «άσχημη», το 28% «καλή» και μόλις 3% «πολύ καλή».

Το 59% των ερωτηθέντων θεωρεί πως ήταν λάθος να βγάλει βιβλίο για τη σχέση της με τον Φρανσουά Ολάντ, ενώ το 71% υποστηρίζει πως το βιβλίο «δεν άλλαξε την εικόνα» που είχε για τον πρόεδρο της Γαλλίας.

Σε πρόσφατη βόλτα της στο Παρίσι για ψώνια, πλήθος κόσμου περικύκλωσε την Βαλερί Τριερβελέρ, ζητώντας να φωτογραφηθεί μαζί της. Ένας αστυνομικός με πολιτικά τη «φυγάδευσε» σε μία μπουτίκ και την προειδοποίησε να μην απομακρυνθεί χωρίς αστυνομική συνοδεία.