X

Τα σκυλιά του Σαρκοζί και όχι η Τριερβελέρ έκαναν τις ζημιές στο προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων

Το χέρι στην τσέπη θα αναγκαστεί να βάλει ο Σαρκοζί, καταβάλλοντας 6.600 ευρώ προκειμένου να αποκατασταθούν φθορές που προκάλεσαν τα σκυλιά του στο προεδρικό μέγαρο στα Ηλύσια Πεδία.

Ant1news

Την ώρα που η πολιτική σκηνή  στην Γαλλία εξακολουθεί να μοιάζει με πυριτιδαποθήκη, οι Γάλλοι εξακολουθούν να ασχολούνται με γαργαλιστικές λεπτομέρειες από τη ζωή στο προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, του περιοδικού «Closer», τα αγαπημένα σκυλιά του Νικολά Σαρκοζί  ευθύνονται για την καταστροφή πολλών επίπλων στο σαλόνι του προεδρικού μεγάρου. Πέρα από τα έπιπλα, τα συμπαθή κατά τα άλλα τετράποδα έσπασαν και ορισμένα πιάτα αντίκες.

Τα τετράποδα του Σαρκοζί, ονόματι, Κάρλα! Τουμί και Ντουμπλντόρ ξεσάλωσαν κυριολεκτικά εντός της προεδρικής οικίας και ο λογαριασμός που θα κληθεί να πληρώσει ο τέως Γάλλος Πρόεδρος ανέρχεται στα 6.600 ευρώ.

Τώρα αν  αναρωτηθείτε πως αυτό το γεγονός αποτελεί θέμα εκτενούς ρεπορτάζ από το Γαλλικό περιοδικό, μην βιαστείτε να δυσανασχετήσετε. Το ρεπορτάζ έρχεται να αποδώσει δικαιοσύνη και να αποκαταστήσει το όνομα- της πρώην ερωμένης του Γάλλου προέδρου Ολάντ-της Βαλερί Τριερβελέρ η οποία είχε κατηγορηθεί για τις ζημιές στο Ελιζέ, σπάζοντας ότι έβρισκε μπροστά της, όταν πληροφορήθηκε την σχέση του Γάλλου προέδρου με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ.

Τότε μάλιστα, τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, εκπρόσωπος της δημοσιογράφου είχε αναγκαστεί να διαψεύσει τις κατηγορίες, μιλώντας για ηλίθιες φήμες.