X

Ουκρανία: Επίθεση με τούρτα σε συνεργάτη του Ποροσένκο

Άγνωστοι νεαροί φορώντας κουκούλες πέταξαν τούρτα σε συνεργάτη του προέδρου της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ant1news

Μετά το λιντσάρισμα ρωσόφιλου βουλευτή στην Οδησσό, ένας στενός συνεργάτης του προέδρου Ποροσένκο δέχτηκε επίθεση με τούρτα από αντιφρονούντες. 

Συγκεκριμένα, αγνωστοι νεαροί φορώντας κουκούλες πέταξαν τούρτα σε συνεργάτη του προέδρου της Ουκρανίας Πέτρο Ποροσένκο κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. 

Οι νεαροί εισέβαλαν στον χώρο όπου έδινε την συνέντευξη ο Ολέι Μακνίτσκι και άρχισαν να πετούν κομμάτια τούρτας προς το μέρος του. Ο Μακνίτσκι έπεσε κάτω από το γραφείο για να κρυφτεί και έτσι οι τούρτες, έπεσαν στο γραφείο και τον τοίχο, ενώ βρήκαν έστω και λίγο τον Μακνίτσκι λερώνοντας το σακάκι του.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Μακνίτσκι εμφανίστηκε κάτω από το γραφείο λέγοντας στους δημοσιογράφους: «Βλέπετε πόση δημοτικότητα κέρδισα. Είμαι χαρούμενος με αυτό». Στην συνέχεια έβγαλε το σακάκι του και συνέχισε την συνέντευξη.

Σύμφωνα με δημοσιογράφους που ήταν εκεί οι τούρτες που «έφαγε» ο Μακνίτσκι παρασκευάστηκαν στο εργοστάσιο Rochen που ανήκει στον πρόεδρο Ποροσένκο.