X

Σόι πάει το βασίλειο: Γνωρίστε την εντυπωσιακή ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Η ομοιότητα της Κίτι Σπένσερ με τη θεία της είναι εντυπωσιακή τόσο στην εξωτερική εμφάνιση, όσο και στον τρόπο που μιλά και κινείται στο χώρο.

Ant1news

Την πρώτη της μεγάλη συνέντευξη έδωσε η πανέμορφη ανιψιά της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο λόγος για την 23χρονη Κίτι Σπένσερ με το διαπεραστικό βλέμμα που κληρονόμησε από τη θεία της, την οποία έχει ως πρότυπο και για αυτό το λόγο ακολουθεί πιστά τα βήματά της συνεχίζοντας το φιλανθρωπικό της έργο.

Η δημοσιογράφος που της πήρε τη συνέντευξη Κάθριν Ο’ Μπριέν κάνει λόγο για ένα ευγενικό και καλοσυνάτο πλάσμα, που κοκκινίζει όταν της επισημαίνει ότι μοιάζει με την Νταϊάνα.

«Υποθέτω πως ο κόσμος θα προσπαθεί πάντα να κάνει συγκρίσεις. Αλλά θέε μου, αν πιστεύετε κάτι τέτοιο, τότε πραγματικά με κάνετε πολύ χαρούμενη!».

Η Κίτι Σπένσερ ήταν μόλις επτά ετών όταν σκοτώθηκε η πριγκίπισσα Νταΐάνα. «Από την θεία μου έχω λίγες αναμνήσεις, αλλά είναι πολύ ευτυχισμένες», τονίζει.

Σήμερα, η Κίτι μένει στην Αγγλία, σε ένα διαμέρισμα που έχει νοικιάσει, και συμμετέχει ενεργά σε φιλανθρωπίες, ενώ έχει δοθεί με πάθος στην φιλανθρωπική οργάνωση «Give Us Time», η οποία βρίσκει άτομα που θέλουν να δωρίσουν τα σπίτια τους για μια εβδομάδα, σε στρατιώτες που χρειάζονται ξεκούραση και θέλουν να επανενωθούν με τις οικογένειές τους.