X

Από… στόμα σε στόμα διαδόθηκε το δήθεν όργιο στο Βέλγιο

Όλη η αλήθεια για την ιστορία στο Βέλγιο με «το μεγαλύτερο όργιο ηλικιωμένων» στην Ευρώπη, η οποία αποδείχθηκε τελικά ψεύτικη.

Ant1news



Μία μεγάλη φάρσα αποδείχθηκε η «είδηση» για το σεξουαλικό όργιο ηλικιωμένων στο Βέλγιο, η οποία προήλθε από την ιστοσελίδα «Nordpresse.be». Σύμφωνα με την ιστορία που μετέδωσε η ιστοσελίδα, το δήθεν όργιο, το «μεγαλύτερο στην Ευρώπη», όπως το… βάφτισαν, έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο στην πόλη Σαρλερουά με προσκεκλημένους αποκλειστικά άνδρες και γυναίκες άνω των 65 ετών.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα «themoscowtimes», η ιστορία ανέφερε ότι από τους 200 συμμετέχοντες στο όργιο οι επτά πέθαναν από καρδιακά επεισόδια, ενώ φερόταν μία γυναίκα να έχει έρθει σε επαφή με συνολικά 35 ερωτικούς συντρόφους. Όπως μεταδόθηκε σχετικά διοργανωτής ήταν δήθεν ο Ζοζέ Ντεφλάντρ,  όμως τελικά άλλος κρύβεται πίσω από την ιστορία, που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με τους «themoscowtimes», που αναφέρει ότι θύμα της φάρσας έπεσαν πολλά διεθνή και ρωσικά μέσα ενημέρωσης, μεταξύ των οποίων η Επίσημη Εφημερίδα της Κυβέρνησης, εμπνευστής της ιστορίας ήταν ο σατιρικός Vincent Flibustier, διαχειριστής της ιστοσελίδας «Nordpresse».

Το περιεχόμενο της «είδησης» ήταν τέτοιο που ώθησε πολλά μέσα να την αναμεταδώσουν και γρήγορα από… στόμα σε στόμα η φάρσα έκανε εν τέλει τον γύρο του κόσμου.