X

Κοριτσάκι 2 ετών πέθανε από ναρκωτικά!

Ασυνείδητοι γονείς έκρυβαν ναρκωτικές ουσίες στο μπιμπερό του παιδιού τους.

Ant1news

Γονείς τέρατα, δικάζονται αυτές τις μέρες στη Μεγάλη Βρετανία, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία καθώς η τραγική τους αμέλεια θεωρείται ότι προκάλεσε τον θάνατο τους μόλις δυο ετών παιδιού τους.

Οι γονείς της μικρούλας Sophie Jones,ήταν αμφότεροι τοξικομανείς. Πέραν αυτού πουλούσαν και μεθαδόνη προκειμένου να κερδίσουν τα χρήματα που χρειάζονταν για να εξασφαλίσουν τις δόσεις κοκαΐνης και ηρωίνης που χρειαζόταν.

Είχαν την ατυχή ιδέα όμως να κρύβουν τις ποσότητες μεθαδόνης που εμπορευόταν μέσα στο κύπελλο της μικρής αλλά και στο μπιμπερό της! Κάποια στιγμή το μωρό διέφυγε της προσοχής τους και ήπιε το περιεχόμενο με αποτέλεσμα να δηλητηριαστεί και να πεθάνει την επόμενη μέρα στο νοσοκομείο του Blackpool που μεταφέρθηκε.

Κατά την διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης βρέθηκε υψηλό ποσοστό μεθαδόνης στο αίμα του παιδιού αλλά καθόλου στο στομάχι του γεγονός που δηλώνει  ότι η άτυχη μικρή είχε χωνέψει τις ποσότητες που κατάπιε.

Στην αίθουσα του δικαστηρίου αποδείχθηκε  πως οι γονείς της μικρής Barry Jones και Michelle King,προσπάθησαν να ξεφορτωθούν τα ναρκωτικά που είχαν στην κατοχή τους ανεπιτυχώς καθώς η αστυνομία βρήκε στην αυλή του σπιτιού, ένα μπιμπερό γεμάτο με μεθαδόνη.

Ο 41χρονος πατέρας παραδέχθηκε την ενοχή του και δήλωσε ένοχος ανθρωποκτονίας την περασμένη εβδομάδα. Η δίκη για την μητέρα συνεχίζεται.