X

NYP: «Ο Πούτιν έχει καρκίνο στο πάγκρεας»

Βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ασθένειας έγραψε η αμερικανική εφημερίδα. Ο Πούτιν χαίρει άκρας υγείας απαντά το Κρεμλίνο

Ant1news


Καρκινοπαθή, στο τελικό στάδιο, εμφανίζει τον πρόεδρο της Ρωσίας Βαλντιμίρ Πούτιν δημοσίευμα της εφημερίδας New York Post, το οποίο αναπαρήγαγε η γαλλική Le Figaro και άλλα δυτικά μέσα ενημέρωσης. 

Σύμφωνα, όμως, με το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο ΤASS, που επικαλείται τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, ο Βλαντιμίρ Πούτιν χαίρει άκρας υγείας.

«Οι άνθρωποι που κυκλοφορούν αυτές τις φήμες, ψεύδονται. Όλα είναι καλά με τον Ρώσο πρόεδρο», τόνισε ο Πεσκόφ και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά : «Δαγκώστε τη γλώσσα σας!».

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει καρκίνο στο πάγκρεας και, μάλιστα, είναι ασθενής τελικού σταδίου έγραψε η New York Post . Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ρώσος πρόεδρος υποβλήθηκε, πρόσφατα, σε ειδική θεραπεία από  Γερμανό γιατρό, τον οποίο είχε γνωρίσει πριν από χρόνια όταν ήταν πράκτορας της KGB στο Βερολίνο.

Φήμες για την υγεία του Πούτιν είχαν κυκλοφορήσει και στη Ρωσία το 2012, με ρωσικά μέσα ενημέρωσης να μεταδίδουν ότι οι συχνές μετακινήσεις του στο εξωτερικό γίνονταν για να υποβληθεί σε θεραπεία.