X

Θρίλερ με τρείς νεκρούς σε κεντρικό σημείο της Βέρνης

Δεν έχουν καταλήξει ακόμα οι αρχές αν πρόκειται για στυγνές δολοφονίες ή οικογενειακό δράμα.

Ant1news

Τρία πτώματα εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό του Βίλντερσβιλ, στο Όμπερλαντ της Βέρνης, μέσα σε χώρο στάθμευσης. Η εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας ενημέρωσε ότι οι αρχές δέχθηκαν μια κλήση στις 07:00, τοπική ώρα που ανέφερε την παρουσία των 3 θυμάτων κοντά στο Ίντερλακεν.

Κι ενώ οι αρχές δεν δίνουν περισσότερα στοιχεία προς το παρών ο Ελβετικός τύπος υποστηρίζει πως οι 3 άνθρωποι σκοτώθηκαν από σφαίρες και οι έρευνες της εγκληματολογικής υπηρεσίας επικεντρώθηκαν στο ξενοδοχείο Jungfrauν, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 200 μέτρων από τον τόπο του εγκλήματος.

Η εφημερίδα Berner Oberlander, επικαλείται μαρτυρία κατοίκου της περιοχής, ο οποίος υποστηρίζει πως πιθανότατα πρόκειται για οικογενειακό δράμα με τον πατέρα να σκοτώνει τη γυναίκα και το παιδί του και στη συνέχεια να αυτοκτονεί. Το ένα πτώμα βρέθηκε μέσα στο όχημα και τα άλλα δυο σε πολύ κοντινή απόσταση.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει μεγάλο μέρος της περιοχής, ενώ λεωφορεία στήθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι δυνατή η οπτική επαφή για τους μαθητές του παρακείμενου σχολείου.