X

Σάλος στην Αγγλία για τους «παιδεραστές και δολοφόνους» βουλευτές

Ακόμη και καταγγελίες για φόνους παιδιών από πολιτικούς τη δεκαετία του ’80 εξετάζει η Σκότλαντ Γιαρντ στο πλαίσιο των ερευνών για την υπόθεση Fairbank.

Ant1news

Φόνους αγοριών και σεξουαλικά όργια από επιφανείς πολιτικούς ακόμη και του βρετανικού κοινοβουλίου ερευνά η Σκότλαντ Γιαρντ με αφορμή νέες καταγγελίες πολιτών που μιλούν για πανίσχυρο κύκλωμα παιδεραστίας που δρούσε τη δεκαετία του ’80.

Ανάμεσα στις καταγγελίες είναι και αυτή ενός 40χρονου σήμερα Βρετανού ο οποίος λέει ότι και ο ίδιος έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης  από βουλευτές και υπουργούς του Συντηρητικού Κόμματος αλλά κι ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας στο φόνο ενός 12 χρονου αγοριού από Βρετανό βουλευτή.

Σε συνέντευξή του στο BBC, ο 40χρονος με το ψευδώνυμο «Νικ» υποστηρίζει ότι το 12χρονο αγόρι στραγγαλίστηκε από Βρετανό βουλευτή μπροστά στα μάτια άλλων θυμάτων, στη διάρκεια ενός πάρτι οργίων σε βίλα του Λονδίνου. Καταγγέλλει επίσης ότι ομάδα ανδρών κακοποίησε σεξουαλικά το άτυχο αγόρι πριν του αφαιρέσουν τη ζωή.

Σύμφωνα με άλλη καταγγελία, ένα 10χρονο αγόρι βιάστηκε από ομάδα ανδρών και στη συνέχεια ένας από τους βιαστές του το παρέσυρε με το αυτοκίνητο.

Η υπόθεση του πανίσχυρου κυκλώματος που ερευνά η Σκότλαντ Γιάρντ αφορά 114 περιπτώσεις που ναι μεν είχαν διερευνηθεί τη δεκαετία του '80 αλλά «εξαφανίστηκαν» μέχρι το περασμένο καλοκαίρι οπότε οι υποθέσεις βγήκαν από τα συρτάρια.