X

Αριστοκρατική εμφάνιση της εγκυμονούσας Kate Middleton

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ πρόσφατα συνόδευσε τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ σε εκδήλωση στο Royal Variety Performance του Λονδίνου, όπου προκάλεσε το θαυμασμό των παρευρισκόμενων.

Ant1news

Της Χριστίνας Παπαδημητροπούλου 

Η Kate Middleton όποτε και να εμφανιστεί συγκεντρώνει τα φλας των φωτογράφων, όχι άδικα αφού η κάθε της εμφάνιση χαρακτηρίζεται σικ και αριστοκρατική, όπως άλλωστε αρμόζει σε μια δούκισσα.

Πρόσφατα συνόδευσε τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ σε εκδήλωση στο Royal Variety Performance του Λονδίνου, όπου προκάλεσε το θαυμασμό των παρευρισκόμενων. Ήταν ο ορισμός του elegant chic με την ολόμαυρη μάξι τουαλέτα από δαντέλα, η οποία είχε μακριά μανίκια. Η κοιλίτσα της mother to be δεν φαίνεται παρά ελάχιστα. Το σύνολο της το ολοκλήρωσε με ασορτί μαύρο φάκελο τσάντα από δαντέλα, σκουλαρίκια σε σχήμα κρίκου λευκόχρυσα με μπριγιάν, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε σινιόν προκειμένου να φαίνεται το φόρεμα.

O Harry Styles, μέλος του συγκροτήματος One Direction, δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του που συνάντησε τη δούκισσα από κοντά και τη συνεχάρη για την εγκυμοσύνη της.

Το λαμπερό ζεύγος στις 7 του Δεκεμβρίου θα βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου θα παραμείνει για 2 μέρες μέχρι τις 9 του μήνα, μοιράζοντας τις υποχρεώσεις του μεταξύ Νέας Υόρκης και Ουάσινγκτον. Είναι η πρώτη φορά που θα επισκεφθούν τις συγκεκριμένες πόλεις, ενώ δεν θα παραλείψουν να πάνε και στο σημείο 0, εκεί όπου έπεσαν οι Δίδυμοι Πύργοι.

Η Kate αποτελεί έμπνευση για τους Λονδρέζους, ακόμα και για καλλιτέχνες graffiti. Την περασμένη βδομάδα η μέλλουσα μητέρα του επόμενου διαδόχου του αγγλικού θρόνου, «εθεάθη» γυμνή σε τοίχο του Βόρειου Λονδίνου, έχοντας ένα στέμμα πάνω στην κοιλιά της.

Το έργο ανήκει στον “Pegasus” . Κάτω από το σκίτσο έχει γράψει τον τίτλο της σειράς «The Game of thrones», όχι τυχαία αφού ο street art καλλιτέχνης μάλλον εννοεί «Παιχνίδια Εξουσίας» και σίγουρα δεν αναφέρεται στην τηλεοπτική παραγωγή. Η βασίλισσα Ελισάβετ πάντως, δεν θα χαρεί καθόλου από την εικόνα της γυμνής δούκισσας…